ga-messe-topspieler
Sitemap
Bedrijfsfeest

Kickerprofs organiseert voor uw bedrijfsfeest een tafelvoetbaltoernooi 

Kickerprofs organiseert voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, personeelsuitje, of personeelsfeest een tafelvoetbaltoernooi. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van tafelvoetbaltoernooien voor feesten en evenementen. Als u wilt zetten wij een heel tafelvoetbaltoernooi concept voor u op. Het is ook mogelijk om alleen een tafelvoetbaltafel te huren en de rest zelf te regelen. Maatwerk vinden we erg belangrijk, het concept moet bij uw evenement of feest passen. Wij zullen samen met u kijken wat het meest geschikte concept is. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Tafelvoetbaltoernooien voor uw bedrijfsfeest 

Wilt u iets originelers dan pokeren, paintballen, darten of een djembé workshop? Wat dacht u van een tafelvoetbaltoernooi? Het is een goede teambuildingsactiviteit voor u en uw collega’s. Het brengt collega’s op de achtergrond dichter naar elkaar toe. Bij ons kunt u verschillende soorten tafelvoetbaltafels huren, die ingezet kunnen worden voor bedrijfsactiviteiten in Nederland, België en Duitsland. Wilt u onze tafels huren? In het kennismakingsgesprek bespreken we of u zelf het toernooi wilt organiseren of dat wij de organisatie op ons nemen. Wij maken een passend voorstel voor u. Het is mogelijk om bij ons ook een audio- en/of video-installatie te huren. Tot slot, maak het bedrijfsfeest helemaal af met echte prijzen en/of oorkondes. Als u wenst kunnen we de tafelvoetbaltafels voorzien van reclame-uitingen zoals uw logo en bedrijfskleuren. 

De topspeedkicker voor uw bedrijfsfeest 

Heeft u wel eens van ‘Topspeedkicker’ gehoord? Dit is een spel waarbij de snelheid van een schot op het doel gemeten wordt door middel van een lichtscherm. De resultaten worden op een LED-scherm getoond waardoor ook andere mensen van de borrel kunnen meegenieten. Topspeedkicker is geschikt voor een bedrijfsborrel door de snelheid van het spel. Er kunnen namelijk veel mensen aan deelnemen, dus uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest. Wilt u variëren? U kunt ook kiezen om zo dicht mogelijk bij een vastgestelde schietsnelheid te komen.  

Neem contact op met Kickerprofs om een spetterend bedrijfsfeest of activiteit te organiseren 

Omdat een tafelvoetbaltoernooi goed voor de onderlinge samenwerking is verhuren we voetbaltafels die geschikt zijn voor: 

  • 8 personen 
  • 12 personen 
  • 22 personen 

Welke u ook kiest voor uw feest of evenement, al onze voetbaltafels worden in perfecte staat, op afgesproken locatie, dag en tijdstip, geleverd. Ter plaatse worden de voetbaltafels opgebouwd, schoongemaakt, geolied en uitgelijnd. Vanzelfsprekend komen we de tafelvoetbaltafels ook weer ophalen. Het maakt voor ons niet uit of uw feest voor 30 of 200 personen is, bij ons is alles mogelijk. 

Neem contact met ons op en we plannen graag een kennismakingsgesprek met u in. Aan de hand van uw ideeën en wensen in combinatie met onze pakketten en middelen maken we een geschikt voorstel. Bel of app naar 06 20 34 50 99 of stuur een email naar info@kickerprofs.nl. Wij raden u aan om tijdig te reserveren zodat u zeker bent van beschikbaarheid. Is het op uw gewenste moment niet mogelijk? Neem dan contact op met Anita Houben via het 06 nummer. Wij kijken graag alsnog met u mee of we iets voor uw bedrijfsfeest kunnen betekenen.    

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Bedrijfsfeest

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website