ga-messe-topspieler
Sitemap
Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest om nooit te vergeten!

Is het bijna tijd voor een bedrijfsfeest? Wilt u dit jaar eens wat anders dan de afgelopen jaren en bent u daarom op zoek naar iets origineels? Wat is er origineler dan een mega grote tafelvoetbaltafel op het bedrijfsfeest? Een leuk en toegankelijk spel waarbij op de achtergrond de samenwerking tussen collega’s op de proef wordt gesteld. Bij Kickerprofs bent u aan het juiste adres voor het huren van een grote tafelvoetbaltafel. Zo hebben wij verschillende soorten voetbaltafels, van groot naar klein.

Met de tafelvoetbaltafels van Kickerprofs geeft u uw medewerkers een onvergetelijke ervaring tijdens het bedrijfsfeest. De tafelvoetbaltafels kunnen wij tevens voorzien van reclame-uitingen, zoals uw logo.

Het organiseren van een actief bedrijfsfeest met Kickerprofs

Samen met Kickerprofs bent u in staat om een actief bedrijfsfeest te organiseren waarbij ontspanning en teambuilding centraal staan. We hebben wij Kickerprofs de mogelijkheid om meerdere tafelvoetbaltafels te leveren, die uiteenlopen tot wel 22 spelers op de XXXL tafelvoetbaltafel. Het huren van een tafelvoetbaltafel doet u heel eenvoudig bij Kickerprofs.

Organiseer tijdens het bedrijfsfeest een heus tafelvoetbaltoernooi op één van de tafelvoetbaltafels van Kickerprofs. Wanneer u een tafelvoetbaltoernooi organiseert wordt u door Kickerprofs ondersteund en begeleidt om het bedrijfsfeest tot een succes te maken.

Tafelvoetbaltoernooi tijdens het bedrijfsfeest

Een leuke activiteit tijdens een bedrijfsfeest is het organiseren van een toernooi. De invulling van het toernooi wordt tijdens een kennismaking besproken waarop wij een passend voorstel maken. De hele organisatie kunnen wij op ons nemen en naast het organiseren van het bedrijfsfeest kunnen wij ook materialen leveren zoals audio- en/of video-installaties. Maak het bedrijfsfeest helemaal af met het aanbrengen van branding op de tafelvoetbaltafels (denk hierbij aan logo’s of bedrijfskleuren) en echte prijzen en/of oorkonden.

Bij Kickerprofs bent u aan het juiste adres voor een bedrijfsfeest om nooit te vergeten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze:

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties