ga-messe-topspieler
Sitemap
Amsterdam

Bedrijfsfeest in Amsterdam: Kies voor tafelvoetbal met Kickerprofs

Ben je van plan een origineel bedrijfsfeest, personeelsuitje of een bedrijfsborrel in Amsterdam te organiseren? Ontdek de opwindende wereld van tafelvoetbal met Kickerprofs. Onze diensten zijn niet alleen beperkt tot het verhuren van tafelvoetbaltafels, maar we bieden ook volledig georganiseerde tafelvoetbaltoernooien aan. Kickerprofs staat bekend om zijn service op maat, waardoor elk evenement een unieke ervaring wordt. Wij zorgen voor alles: van de levering en installatie van de tafels tot de uiteindelijke afbouw.

Tafelvoetbal in verschillende soorten en maten 

Een tafelvoetbaltoernooi is de perfecte ijsbreker en teambuilder voor uw bedrijfsfeest in Amsterdam. Het stimuleert competitie op een vriendelijke manier en bevordert de interactie tussen collega's van verschillende afdelingen. Ongeacht het aantal gasten, of de aard van uw feest, wij hebben de capaciteit om te voorzien in tafelvoetbaltafels die passen bij uw behoeften. Onze service is inclusief de levering en installatie op elke locatie in Amsterdam. Elk evenement is anders, en daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en stellen we een concept voor dat perfect aansluit bij de sfeer en het doel van uw bedrijfsfeest. 

Onze tafels zijn beschikbaar voor groepen van verschillende groottes en worden altijd geleverd in topconditie, schoongemaakt, geolied en uitgelijnd, klaar voor de strijd. Bij ons kunt u tafelvoetbaltafels huren voor: 

  • 8 personen 
  • 12 personen 
  • 22 personen 

Waarom kiezen voor tafelvoetbal als bedrijfsfeest in Amsterdam? 

Tafelvoetbal is meer dan een spel; het is een activiteit die collega's samenbrengt en interactie stimuleert. Het is een perfect alternatief voor de standaard bedrijfsuitjes en een geweldige manier om de moraal en de teamgeest te verhogen. Het vereist samenwerking, strategie en biedt vooral veel plezier. Of het nu gaat om een intense competitie tussen afdelingen of een vriendelijk spel na het werk, tafelvoetbal is geschikt voor alle gelegenheden. Bovendien kunnen de tafels worden aangepast met uw bedrijfslogo of kleuren, wat bijdraagt aan de unieke ervaring en branding tijdens uw evenement, geslaagd bedrijfsfeest in Amsterdam gegarandeerd!  

Wij kunnen ook de toernooiorganisatie doen

Bij Kickerprofs doen we meer dan alleen tafels verhuren. Wij kunnen de volledige organisatie van het toernooi op ons nemen, van het opstellen van de teams tot het beheren van de wedstrijden. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van het evenement. Daarnaast bieden we ook extra's zoals prijzen voor de winnaars, decoratieve elementen en zelfs speciale spelvarianten zoals Topspeedkicker, waarbij de snelheid van de bal wordt gemeten voor een extra competitief element. Hier kunt u ook een spannende competitie organiseren waarbij degene met het snelste schot wint. Of denk eens creatief waar je zo dichtbij mogelijk een bepaalde snelheid moet schieten! 

Contacteer Kickerprofs voor een onvergetelijk bedrijfsfeest in Amsterdam 

Geïnteresseerd in het toevoegen van een spannend tafelvoetbaltoernooi aan uw volgende bedrijfsfeest in Amsterdam? Neem contact op met Kickerprofs voor meer informatie over onze diensten, de beschikbaarheid van tafelvoetbaltafels, en hoe we samen een onvergetelijk evenement kunnen creëren. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en met u samen te werken om een uniek feest te organiseren dat nog lang in herinnering zal blijven. Onze contactgegevens zijn: 06 20 34 50 99 | info@kickerprofs.nl. U kunt zelf kiezen om te appen, bellen of mailen, tot snel! 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Bedrijfsfeest | Amsterdam

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website