Kickerprofs-professionele-tafelvoetbal-tafelvoetbaltoernooi-ss-rotterdam
Over ons

Over ons en onze tafelvoetbal passie

Tafelvoetbal doet iets met mensen. Het is onweerstaanbaar voor jong én oud, voor mannen én vrouwen. Managers worden weer spelende kinderen, werknemers worden fanatieke doelpuntenmakers, en collega’s worden enthousiaste fans. Wij begrijpen dat. Daarom gebruiken wij voetbaltafels om van elke gelegenheid en elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Wij maken van elk event een absoluut succes

Fred Bijlsma heeft aan de wieg gestaan van KickerProfs Nederland, en is oprichter van het succesvolle Mobile Golf Course. Als doorgewinterde evenementenorganisator weet hij van elk event een absoluut succes te maken. Samen met KickerProfis, de nummer één in Duitsland voor tafelvoetbalevents, verzorgt hij de ultieme tafelvoetbalbelevenis voor elke gelegenheid. In Nederland en België.

Van golfevents tot voetbaltafels

Anita Houben is belast met de verhuur van de voetbaltafels en ondersteund de evenementen, 10 jaar lang organiseerde zij golfevents voor de businessclub op golfbaan De Stok. Anita is punctueel en zorgzaam, je kunt bij haar overal voor terecht. Fred en Anita worden ondersteund door de eventmanagers Frank Dörrie en Peter Kaening.

Professionele uitvoering van uw event

Met de kennis en ervaring van dit team kunt u zeker zijn van een professionele opzet en uitvoering van uw event, een meer dan geslaagd tafelvoetbaltoernooi voor u en uw gasten. Samen maken ze elk evenement tot een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website