ga-messe-topspieler
Sitemap
Rotterdam

Kies voor een sportief bedrijfsfeest in Rotterdam met Kickerprofs: Een gezellig tafelvoetbaltoernooi 

Plan uw volgende origineel bedrijfsfeest in Rotterdam met een twist door een tafelvoetbaltoernooi van Kickerprofs te integreren. Onze evenementen zijn meer dan alleen een spel; ze zijn een podium voor samenwerking en teambuilding. Met onze uitgebreide ervaring in het organiseren van tafelvoetbaltoernooien, zijn we in staat om een evenement te creëren dat perfect aansluit bij de sfeer van uw bedrijf. Of u nu een compleet toernooi wilt laten opzetten of alleen een tafelvoetbaltafel wilt huren, wij zorgen voor een persoonlijke touch door de tafels aan te passen met uw bedrijfslogo en -kleuren. 

Versterk de teamgeest met tafelvoetbaltoernooien als bedrijfsfeest Rotterdam 

Ontsnap aan de standaard bedrijfsuitjes door voor een Kickerprofs tafelvoetbal toernooi personeelsuitje te kiezen. Dit is de perfecte mix van plezier en collegiale competitie die iedereen - van stagiair tot directeur - zal betrekken en vermaken. Onze toernooien zijn ontworpen om aan te sluiten bij zowel kleine bedrijfsborrels als grote personeelsfeesten, en kunnen worden uitgebreid met prijzen en oorkondes voor de winnaars, evenals professionele audiovisuele apparatuur om het evenement te complementeren. 

Extra plezier met innovatieve tafelvoetbalopties 

Voor die speciale toevoeging aan uw bedrijfsfeest in Rotterdam bieden wij meer dan alleen standaard tafelvoetbal. Onze LED Deco voetballen en de eventuele aanwezigheid van een top tafelvoetballer zorgen voor een professionele en levendige sfeer. We leveren alles direct op locatie, waarbij onze specialisten zorgen dat alles speelklaar is. Zo kunt u zich focussen op uw gasten en zorgen wij voor het entertainment. 

Topspeedkicker: Meet de schoten van het personeel tijdens uw Bedrijfsborrel 

Verhoog de inzet tijdens uw bedrijfsborrel met de 'Topspeedkicker'. Dit is een spannend spel waarbij de snelheid van de bal na een schot gemeten wordt met een lichtscherm. De resultaten worden live weergegeven op een LED-scherm, zodat iedereen kan meegenieten van de actie. Het spel is ontworpen om snel te spelen, zodat veel medewerkers in korte tijd kunnen deelnemen. Voor een extra uitdaging, kunnen deelnemers proberen een bal te schieten die zo dicht mogelijk bij een vooraf bepaalde snelheid komt, wat zorgt voor een leuke en competitieve sfeer. 

Tafelvoetbal competities voor een onvergetelijk bedrijfsfeest 

Laat Kickerprofs een onvergetelijk personeelsfeest organiseren met onze tafelvoetbalcompetities. Kies uit een van onze standaardtoernooiconcepten of laat een evenement volledig op maat maken. Onze tafelvoetbaltoernooien bevorderen samenwerking en competitiegeest op een actieve manier. Van de kennismaking tot de uitvoering, wij staan garant voor een persoonlijke benadering en streven naar een perfecte afstemming op uw wensen. 

Organiseer een gezellig bedrijfsfeest in Rotterdam met Kickerprofs 

Kickerprofs is uw partner voor het activiteit organiseren van een bruisend bedrijfsfeest in Rotterdam. Wij bieden flexibele pakketten en maatwerkopties voor tafelvoetbaltoernooien die garanderen dat uw evenement een groot succes wordt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en reserveer tijdig om zeker te zijn van de beschikbaarheid van onze faciliteiten. Of uw feest nu voor een klein team of een grote organisatie is, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Bedrijfsfeest | Rotterdam

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website