ga-messe-topspieler
Sitemap
Brussel

Kickerprofs verhuurt tafelvoetbaltafels en organiseert tafelvoetbaltoernooien voor personeelsuitjes, bedrijfsborrels en bedrijfsfeesten in Brussel

Bent u bezig met het organiseren van een uitje of feest voor uw bedrijf? Kickerprofs verhuurt tafelvoetbaltafels en organiseert tafelvoetbaltoernooien voor personeelsuitjes, bedrijfsborrels en bedrijfsfeesten in Brussel. Bij ons kunt u tafelvoetbaltafels huren voor:

 • 8 personen
 • 12 personen
 • 22 personen

Ongeacht de hoeveelheid voetbaltafels of welke tafels u kiest voor uw feest of evenement, we zorgen ervoor dat u de tafels op de juiste locatie en tijd heeft. De voetbaltafels worden speelklaar opgeleverd, op locatie worden deze nog schoongemaakt, geolied en uitgelijnd. Na afloop halen we de tafels weer bij u op.

Waarom kiezen voor een tafelvoetbaltoernooi bij een bedrijfsuitje?

Wilt u de medewerkers in uw bedrijf van verschillende afdelingen met elkaar laten samenwerken? Met een origineler idee dan paintballen, Segway rijden of een escaperoom? Een tafelvoetbaltoernooi is daarvoor geschikt. Op een leuke manier wordt de onderlinge band versterkt. Bij het tafelvoetballen moet worden samengewerkt om te winnen. Ze leren elkaar op een actieve en ongedwongen manier kennen. Een tafelvoetbaltoernooi is:

 • Actief
 • Goed voor teambuilding
 • Leuk
 • Origineel

Kickerprofs organiseert graag een tafelvoetbaltoernooi in Brussel voor uw bedrijfsuitje. U hoeft verder niks aan de organisatie van het toernooi te doen. Indien gewenst nemen wij dit volledig voor u uit handen. Bij ons kunt u kiezen uit een aantal standaard concepten of we verrichten maatwerk. Elke aanvraag is anders en niet elk concept wat we klaar hebben liggen past daarbij. We verrichten maatwerk door met u een kennismakingsgesprek te voeren. In het gesprek maken we kennis, zo krijgen we een beter beeld van uw bedrijf. Daarnaast komt u of komen wij met een voorstel voor een tafelvoetbaltoernooi, bespreken we hoe de opbouw geregeld moet worden en tenslotte hebben we het over de uitvoering.

Waarom is tafelvoetbal goed voor teambuilding?

Wilt u laten zien dat u uw medewerkers waardeert door een spetterend bedrijfsfeest te geven? Kies dan voor een tafelvoetbaltoernooi. Het is een activiteit waar teambuilding een rol speelt. Een originele activiteit en een spel waarbij mensen van verschillende afdelingen contact met elkaar maken. Het is goed voor de onderlinge verstandshouding en sfeer in het bedrijf. Wilt u het bedrijfsfeest helemaal compleet maken? Wij verhuren ook materialen zoals:

 • Branding van tafelvoetbaltafels
 • LED Deco voetballen
 • Tafelvoetbal verlichting
 • Topspeedkicker

Een origineel personeelsfeestje organiseren? Kies voor een tafelvoetbaltoernooi

Is het weer tijd voor het jaarlijkse personeelsfeestje? Doe het dit jaar anders! Betrek ons bij de organisatie. Wij organiseren namelijk tafelvoetbaltoernooien en verhuren tafelvoetbaltafels in Brussel en omgeving. Het is een activiteit die de meeste mensen niet regelmatig uitvoeren. Tafelvoetballen zorgt ervoor dat de teamleden elkaar op een andere manier leren kennen. Wellicht wist u niet dat uw collega zo bloedfanatiek is met het spelen van een spelletje? We hebben verschillende concepten voor u klaarliggen. Een voorbeeld van een concept is Random D.Y.P. Het is een concept wat erg geschikt is voor een bedrijfsborrel of personeelsfeestje. De spelers worden in een vlot tempo gewisseld waardoor iedereen actief blijft. Wilt u weten welke concepten we nog meer aanbieden? Neem dan contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.

Wat is een Topspeedkicker?

Wij hebben een nieuwe vorm van tafelvoetbal erbij gekregen, ook wel Topspeedkicker genoemd. Het is een spel waarbij er op een LED-scherm de scores van uw collega’s worden bijgehouden. Er zijn verschillende opties mogelijk. Wilt u de snelheid van een schot op het doel bijhouden? Of kiest u liever voor een spel waarbij het de bedoeling is om zo dicht mogelijk bij de vastgestelde schietsnelheid te schieten? Topspeedkicker is geschikt voor borrels en personeelsfeestjes doordat de snelheid van het spel hoog ligt. Iedereen blijft actief meedoen aan het spel. Degene die niet spelen kunnen meekijken naar de scores van hun collega’s via het LED-scherm.

Organiseer een actieve bedrijfsborrel met een tafelvoetbaltafel

Wilt u een keer wat anders dan alleen wat hapjes, drankjes en gezellige gesprekken bij de bedrijfsborrel? Liever wat meer activiteit en het liefst iets waar ook nog teambuilding bij komt kijken? Dan bent u bij Kickerprofs aan het goede adres. Bij ons kunt u tafelvoetbaltafels huren. U kunt zelf een toernooi opzetten of wij kunnen dit voor u organiseren. Het maakt uw bedrijfsborrel actiever waardoor de medewerkers van uw bedrijf elkaar anders leren kennen en contact hebben met mensen waarmee ze anders niet zouden praten. Perfecte teambuilding!

Bij een toernooi horen natuurlijk ook prijzen voor de winnaars. Wij kunnen voor leuke prijzen zorgen zoals:

 • Bekers
 • Bokalen
 • Medailles
 • Oorkondes

Wilt u een actieve activiteit bij uw bedrijfsfeest, personeelsuitje, bedrijfsuitje of bedrijfsborrel? Neem contact op met Kickerprofs

Of het nu een feest voor tien, twintig of driehonderd personen is, het maakt voor ons niet uit. Wij verhuren de tafelvoetbaltafels in grote aantallen. U heeft bij ons zelfs keuze uit verschillende soorten tafelvoetbaltafels:

 • Standaard voetbaltafel
 • Extreem grote voetbaltafel
 • Uitdagende topspeed kicker

De concepten van tafelvoetbaltoernooien kunnen per tafel wisselen omdat het soms afhankelijk is van het aantal spelers dat kan spelen aan één tafel. Wilt u liever een eigen concept voor een tafelvoetbaltoernooi? Ook dit is mogelijk. Meer weten over het huren van tafelvoetbaltafels of een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06 20 34 50 99 of een email sturen naar info@kickerprofs.nl. Wij raden aan om tijdig uw tafelvoetbaltafel te huren zodat er altijd tafels beschikbaar zijn.

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Bedrijfsfeest | Brussel

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website