ga-messe-topspieler
Sitemap
Eindhoven

Bedrijfsfeest in Eindhoven: Ga voor tafelvoetbal met Kickerprofs! 

Overweegt u wat nieuws voor een origineel bedrijfsfeest in Eindhoven? Kickerprofs staat voor u klaar met tafelvoetbaltafels en toernooien die gegarandeerd zorgen voor een dynamische en interactieve sfeer. Of u nu een compact team heeft of een groot gezelschap wilt entertainen, onze tafelvoetbal mogelijkheden brengen plezier en competitie naar elke gelegenheid. We bieden tafelvoetbaltafels aan voor 8 tot 22 spelers, elk compleet uitgerust en speelklaar. Laat de logistiek maar aan ons over; wij zorgen voor alles vanaf de levering tot de opruiming na het feest. 

Een volledig verzorgd tafelvoetbaltoernooi voor uw bedrijfsfeest 

Als u kiest voor een volledig verzorgd tafelvoetbaltoernooi door Kickerprofs, kunt u zich richten op andere aspecten van uw bedrijfsfeest terwijl wij de volledige organisatie van het toernooi op ons nemen. We bieden diverse pakketten aan, maar zijn ook flexibel om een evenement samen te stellen dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Tijdens een persoonlijk overleg brengen we uw wensen in kaart en zorgen we dat het toernooi perfect past bij de sfeer van uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest in Eindhoven, voor een soepele en plezierige ervaring. 

Breng extra spanning met de Topspeedkicker 

Wilt u uw bedrijfsfeest in Eindhoven extra bijzonder maken? Overweeg dan onze Topspeedkicker of andere innovatieve opties. Personaliseer de tafelvoetbaltafels met uw bedrijfslogo of kies voor onze LED Deco voetballen voor een opvallend visueel effect. De Topspeedkicker voegt een competitief element toe door spelers te laten strijden om de snelste schot, wat zorgt voor een leuke twist en meer betrokkenheid. Dit high-tech apparaat meet de snelheid van elk schot en toont de resultaten op een scherm, waardoor een levendige en competitieve sfeer wordt gecreëerd. Het is een perfecte toevoeging voor teams die houden van een sportieve uitdaging en is gegarandeerd een hit onder de deelnemers die hun krachten willen meten. 

Maak uw bedrijfsfeest in Eindhoven onvergetelijk met Kickerprofs 

Geïnteresseerd in wat tafelvoetbal kan toevoegen aan uw bedrijfsfeest? Neem contact op met Kickerprofs om meer te weten te komen of om een afspraak te plannen. Onze tafelvoetbaltafels zorgen voor amusement en competitie, passend bij elk formaat evenement. Boek tijdig om verzekerd te zijn van beschikbaarheid en laat ons zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw collega's in Eindhoven. Wij streven ernaar om elk evenement uniek en succesvol te maken, dus deel uw visie en laat ons de rest verzorgen. Met onze expertise en enthousiasme wordt uw bedrijfsfeest in Eindhoven gegarandeerd een hit! 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Bedrijfsfeest | Eindhoven

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website