ga-messe-topspieler
Sitemap
Utrecht

Bedrijfsfeest in Utrecht organiseren? Kies voor de mogelijkheden van tafelvoetbal!  

Wilt u een activiteit organiseren voor uw bedrijf, maar geen inspiratie? Geen zorgen: voor een origineel bedrijfsfeest in Utrecht, biedt Kickerprofs een unieke beleving met onze tafelvoetbaltafels en toernooien. Ideaal voor personeelsuitjes, bedrijfsborrels, of grotere bedrijfsfeesten, wij bieden een interactieve toevoeging die de sfeer van elk evenement verhoogt. Onze service omvat de verhuur van tafelvoetbaltafels geschikt voor kleine en grote groepen, variërend van 8 tot 22 personen. Elke tafel wordt geleverd met alle benodigdheden en klaar voor gebruik, zodat u en uw collega's direct kunnen beginnen met spelen. Ons ervaren team zorgt voor de levering, opstelling en na afloop voor het ophalen van de tafels, waardoor u zich volledig kunt focussen op het genieten van het evenement. 

Ieder soort bedrijfsfeest in Utrecht tot in de puntjes geregeld 

Een bedrijfsfeest in Utrecht verdient een bijzondere activiteit die iedereen samenbrengt. Onze tafelvoetbaltafels zijn niet alleen een bron van vermaak, maar ook een middel om de communicatie en interactie tussen verschillende teams te bevorderen. De tafels zijn beschikbaar in diverse maten en stijlen, passend bij elk soort evenement. Of het nu een intieme bijeenkomst of een groot feest is, we zorgen ervoor dat de tafels op tijd en speelklaar zijn op uw locatie. Na afloop nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het opruimen, zodat u zonder zorgen terug kunt kijken op een geslaagd evenement. 

Teambuilding door tafelvoetbal 

Tafelvoetbal is een fantastische manier om collega's op een informele manier met elkaar te laten samenwerken en concurreren. Het spel vereist communicatie, strategie en teamwerk, waardoor het perfect is voor het versterken van de banden binnen uw bedrijf. Een toernooi kan fungeren als een levendige afbreking van de dagelijkse routine en biedt een unieke manier om medewerkers van verschillende afdelingen met elkaar te verbinden. Het is niet alleen een spannende activiteit, maar bevordert ook de teamgeest en kan leiden tot verbeterde samenwerking op de werkvloer. 

Volledig verzorgde tafelvoetbaltoernooien 

Als u kiest voor een volledig verzorgd tafelvoetbaltoernooi voor uw personeelsfeest, neemt Kickerprofs alle zorgen uit handen. Van de planning en opzet tot de uitvoering van het toernooi, ons team zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. We bieden een reeks van standaardconcepten aan, maar staan ook open voor maatwerk, afhankelijk van de specifieke wensen en kenmerken van uw bedrijf en evenement. Voorafgaand aan het evenement hebben we een uitgebreide kennismaking waarin uw wensen en onze mogelijkheden worden besproken. Hierdoor kunnen we een ervaring creëren die naadloos aansluit bij uw bedrijfsfeest in Utrecht. 

Extra's voor uw bedrijfsfeest in Utrecht 

Om uw bedrijfsfeest in Utrecht extra speciaal te maken, biedt Kickerprofs diverse aanvullende opties. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van de tafelvoetbaltafels met uw bedrijfslogo of het toevoegen van LED Deco voetballen voor een visueel aantrekkelijk effect. Onze Topspeedkicker is een populaire toevoeging, waarbij spelers kunnen strijden om wie het hardst de bal kan schieten. Deze extra's zorgen niet alleen voor meer amusement en competitie, maar dragen ook bij aan de unieke ervaring en sfeer van uw evenement. 

Contacteer ons voor een top bedrijfsfeest in Utrecht 

Bent u klaar om uw bedrijfsfeest in Utrecht naar een hoger niveau te tillen met een spannend tafelvoetbaltoernooi? Neem contact op met Kickerprofs om meer te weten te komen over onze diensten of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Of het nu gaat om een klein of groot evenement, onze tafelvoetbaltafels bieden een garantie voor entertainment en competitie. Reserveer op tijd om zeker te zijn van de beschikbaarheid van onze tafels en laat ons zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw collega's. Met Kickerprofs wordt het een evenement dat nog lang in het geheugen zal blijven van alle deelnemers! 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Bedrijfsfeest | Utrecht

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website