ga-messe-topspieler
Sitemap
Den Haag

Bedrijfsfeest in Den Haag organiseren? Kies voor tafelvoetbal georganiseerd door Kickerprofs! 

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw aankomende bedrijfsfeest in Den Haag? Zoek niet verder dan Kickerprofs voor een energieke ervaring met onze tafelvoetbaltafels en toernooien. Of het nu gaat om een kleinschalig personeelsfeest of een uitgebreide bedrijfsborrel, wij voegen een interactief element toe dat gegarandeerd de sfeer van elke gelegenheid verhoogt. Onze service bestaat uit de verhuur van tafelvoetbaltafels, geschikt voor groepen van elke grootte, van 8 tot 22 personen. Dit leest u goed! Wij hebben zeer uitgebreide tafels in ons aanbod waarmee zelfs 11 vs. 11 gespeeld kan worden. Elk spel komt compleet met alle benodigdheden en is klaar voor gebruik, zodat u en uw collega's direct kunnen starten. Ons ervaren team zorgt voor de levering, opstelling en het ophalen van de tafels, waardoor u zich volledig kunt richten op het genieten van het evenement. 

Waarom kiezen voor tafelvoetbal voor een origineel bedrijfsfeest? 

Tafelvoetbal is een uitstekende manier om collega's op een informele wijze samen te brengen en te laten concurreren. Het spel stimuleert communicatie, strategie en teamwork, en is daarom ideaal voor het versterken van de banden binnen uw organisatie. Een toernooi dient als een levendige onderbreking van de dagelijkse routine en biedt een unieke gelegenheid om medewerkers van verschillende afdelingen met elkaar te verbinden. Het is niet alleen een spannende activiteit, maar bevordert ook teamgeest en kan leiden tot een verbeterde samenwerking op de werkvloer. 

Compleet verzorgde tafelvoetbaltoernooien 

Als u kiest voor een volledig verzorgd tafelvoetbaltoernooi van Kickerprofs voor uw bedrijfsfeest, nemen wij alle organisatorische zorgen uit handen. Van de planning en opzet tot de realisatie van het toernooi, ons team zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. We bieden een scala aan standaardconcepten maar staan ook open voor maatwerk, afhankelijk van uw specifieke wensen en de eigenschappen van uw bedrijf en evenement. In een uitgebreid kennismakingsgesprek worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken, zodat we een ervaring kunnen bieden die perfect aansluit bij uw bedrijfsfeest in Den Haag. 

De Topspeedkicker voor uw bedrijfsfeest in Den Haag 

Om uw bedrijfsfeest in Den Haag extra speciaal te maken, biedt Kickerprofs diverse aanvullende opties. Personaliseer de tafelvoetbaltafels met uw bedrijfslogo of voeg een visueel aantrekkelijk effect toe met LED Deco voetballen. Onze Topspeedkicker, waarbij spelers strijden om wie het hardst de bal kan schieten, voegt een competitief element toe. Deze extra's zorgen niet alleen voor meer amusement en competitie, maar dragen ook bij aan de unieke ervaring en sfeer van uw evenement. 

Neem contact op voor een uniek bedrijfsfeest in Den Haag 

Bent u geïnteresseerd in wat tafelvoetbal kan betekenen voor u en uw personeel? Neem contact op met Kickerprofs voor meer informatie over onze diensten of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Onze tafelvoetbaltafels staan garant voor vermaak en competitie, ongeacht de omvang van uw evenement. Reserveer tijdig om zeker te zijn van de beschikbaarheid van onze tafels en laat ons zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw collega's. Met Kickerprofs wordt uw bedrijfsfeest in Den Haag een evenement om nooit te vergeten! 

 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Bedrijfsfeest | Den Haag

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website