ga-messe-topspieler
Sitemap
Amersfoort

Origineel bedrijfsfeest in Amersfoort: Kies voor een compleet verzorgd tafelvoetbaltoernooi 

Bent u aan het brainstormen over uw volgende bedrijfsfeest in Amersfoort? Met Kickerprofs zet u een energiek en interactief evenement neer dankzij onze tafelvoetbaltafels en toernooien. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen, we voegen plezier toe aan elke soort bijeenkomst. Onze service biedt tafelvoetbaltafels voor groepen van 8 tot 22 personen. Elk spel is voorzien van alles wat nodig is en klaar om te spelen, zodat u en uw teamgenoten meteen aan de slag kunnen. Wij regelen alles van levering tot opruimen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw feest. 

Wij organiseren een compleet verzorgd tafelvoetbaltoernooi 

Als u kiest voor een compleet verzorgd tafelvoetbaltoernooi van Kickerprofs, kunt u achteroverleunen en ontspannen. Wij nemen de hele organisatie op ons: van het plannen en opstellen van de tafels tot het begeleiden van de wedstrijden. U kunt kiezen uit verschillende pakketten of gaan voor een toernooi op maat, helemaal afgestemd op uw wensen en de kenmerken van uw evenement. In een kennismakingsgesprek bespreken we alle details en zorgen we ervoor dat het toernooi naadloos aansluit op de rest van uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest in Amersfoort. Zo garanderen we een zorgeloze en plezierige ervaring voor iedereen. 

Voeg een extra dimensie toe met de Topspeedkicker 

Maak uw bedrijfsfeest in Amersfoort extra memorabel met onze Topspeedkicker of andere speciale opties. Door tafelvoetbaltafels te personaliseren met uw bedrijfslogo creëert u een unieke sfeer. Daarnaast kunt u kiezen voor onze LED Deco voetballen die elk spel een visueel aantrekkelijk effect geven. De Topspeedkicker is een spannende toevoeging waarbij de snelheid van de schoten wordt gemeten, wat zorgt voor een leuke, competitieve twist. Deze extra's verhogen niet alleen het plezier en de betrokkenheid, maar maken uw evenement ook onvergetelijk en praten waard. 

Plan een onvergetelijk en origineel bedrijfsfeest in Amersfoort 

Heeft u interesse om te ontdekken wat tafelvoetbal voor uw bedrijfsfeest kan betekenen?  Onze tafelvoetbaltafels zijn een garantie voor amusement en competitie, ongeacht de grootte van uw evenement. Het is aan te raden om tijdig te reserveren zodat u zeker bent van beschikbaarheid. Met Kickerprofs aan uw zijde bent u verzekerd van een professioneel georganiseerd bedrijfsfeest in Amersfoort dat iedereen zich nog lang zal herinneren! Ons doel is om elk evenement uniek en geslaagd te maken, dus vertel ons uw ideeën en wij zorgen voor de rest. 

Laat Kickerprofs uw bedrijfsfeest in Amersfoort onvergetelijk maken 

Bent u klaar om de sprong te wagen en een onvergetelijk bedrijfsfeest in Amersfoort te organiseren met Kickerprofs? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om direct een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u een evenement te plannen dat past bij uw bedrijfscultuur en -doelen. Onze tafelvoetbaltafels beloven niet alleen veel plezier en competitie, maar zullen ook de teamgeest versterken en voor een blijvende herinnering zorgen. Met onze ervaring en specialisme wordt uw personeelsfeest gegarandeerd een succes. Reserveer op tijd en maak u klaar voor een ongeëvenaarde ervaring met Kickerprofs! 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Bedrijfsfeest | Amersfoort

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website