ga-messe-topspieler
Sitemap
Evenementenverhuur

Kickerprofs verhuurt tafelvoetbaltafels voor evenementen

Gaat u een evenement organiseren en wilt u iets origineels doen? Kickerprofs verhuurt tafelvoetbaltafels voor evenementen. Dit spectaculaire spel is voor iedereen geschikt, van jong tot oud. Iedereen kan met evenveel plezier meedoen met dit spel. Samenwerken is noodzakelijk om te winnen, het zorgt ervoor dat tafelvoetbal geschikt is voor teambuildingsactiviteiten. Kickerprofs levert de concepten en geeft uitvoeringen tijdens tafelvoetbalevenementen. Het is onder andere perfect voor:

  • Bedrijfsuitjes
  • Incentives
  • Klantendagen
  • Promotours
  • Roadsshow
  • Teambuilding

Als de datum is gekozen, de locatie voor uw evenement (in Nederland, België of Duitsland) vaststaat en als u de catering heeft geregeld, is het tijd voor de invulling. Kickerprofs ondersteunt en begeleidt u in alle fasen dat een professioneel tafelvoetbalevent vereist. Wij geloven in maatwerk en kijken per aanvraag wat voor u het beste past. Samen met u werken we de plannen zorgvuldig uit. Wij gaan er samen met u voor zorgen dat uw evenement een succes wordt!

Waarom een tafelvoetbaltoernooi organiseren?

Een tafelvoetbalevenement is voor elk evenement geschikt, voor zowel kleine als grote evenementen. Wij zorgen ervoor dat het concept bij uw bedrijf past zodat u een geslaagd evenement krijgt! Waarom een tafelvoetbaltoernooi organiseren voor klanten en prospects?

  • Aquisitie
  • Blijk van waardering naar uw relaties
  • Netwerken
  • Relatiemarketing

Huur een tafelvoetbaltafel voor uw evenement

Heeft u interesse in een tafelvoetbaltafel tijdens uw evenement? Neem contact op met Kickerprofs om een tafelvoetbalevenement te organiseren. U kunt bij ons ook alleen een tafelvoetbaltafel huren. Wilt u dat uw tafelvoetbalevenement echt een succes wordt? Regel een top tafelvoetballer die tegen uw klanten, prospects of werknemers speelt. De tafelvoetbalspelers van nationaal en internationaal niveau entertainen daarnaast uw bezoekers met tips en trucs op de voetbaltafel. Heeft u interesse in één van onze tafelvoetbaltafels? Reserveer dan tijdig uw tafel. Staat er ‘geboekt’? Wellicht zijn er toch nog mogelijkheden. We adviseren u te bellen met Anita Houben, 06-20 34 50 99 of een email te sturen naar info@kickprofs.nl.  Aan de hand van uw aanvraag maken we een passend voorstel voor u.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Evenementenverhuur

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website