ga-messe-topspieler
Sitemap
Brussel

Huur uw tafelvoetbaltafel bij Kickerprofs voor uw evenement in Brussel

Heeft u binnenkort een teambuildingsuitje of een klantendag waar u uw klanten bedankt en laat merken dat u ze waardeert? Huur uw tafelvoetbaltafel bij Kickerprofs voor uw evenement in Brussel. Als u wilt kunnen we een heel tafelvoetbalevenement voor u opzetten en regelen. Hiervoor hebben we verschillende concepten. Ook kunt u losse tafelvoetbaltafels bij ons huren. Wij hebben verschillende soorten tafelvoetbaltafels te huur:

  • Standaard voetbaltafel
  • Extreem grote voetbaltafel
  • Uitdagende topspeed kicker

Wilt u meer informatie over onze voetbaltafels of over onze concepten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over tafelvoetbaltafels of concepten.

Voor welke evenementen is een tafelvoetbaltafel geschikt?

Een tafelvoetbaltafel is geschikt voor elk evenement. De tafels nemen weinig ruimte in beslag. Hierdoor is het zelfs mogelijk als u maar een kleine ruimte heeft. Voor onder andere deze evenementen is een tafelvoetbaltafel toernooi geschikt:

  • Bedrijfsuitjes
  • Incentives
  • Klantendagen
  • Promotours
  • Roadsshow
  • Teambuilding

Huur uw tafelvoetbaltafel bij Kickerprofs in de buurt van Brussel als u zin heeft in een uitdagend toernooi waarbij uw medewerkers, klanten of bezoekers moeten samenwerken om te winnen. Een tafelvoetbaltafel toernooi verbindt mensen; ze moeten samenwerken en het maakt emoties los. Onderschat niet hoe fanatiek mensen kunnen worden bij een tafelvoetbaltoernooi.

Neem contact op met Kickerprofs voor het huren van een tafelvoetbaltafel of het opzetten van een tafelvoetbaltoernooi

Wij raden u aan om tijdig uw tafelvoetbaltafel te huren. Mocht op de gekozen datum ‘geboekt’ staan, neemt u dan contact op met Anita Houben, 06-20 34 50 99. Aan de hand van uw aanvraag doen we u een passend voorstel. 

Heeft u interesse in een tafelvoetbaltafel huren voor uw evenement in Brussel of wilt u graag dat we een tafelvoetbaltoernooi organiseren op uw evenement? Neem dan contact met ons op. U kunt met ons op diverse manieren contact opnemen. Naast appen en bellen kunt u ons per mail bereiken via info@kickprofs.nl.

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Evenementenverhuur | Brussel

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website