ga-messe-topspieler
Sitemap
Eindhoven

Opzoek naar een partner voor evenementenverhuur in Eindhoven? Dan zit u bij Kickerprofs goed! 

Wenst u een manier om op te vallen tijdens een evenement? Zoekt u een partner die gespecialiseerd is in evenementenverhuur in  Eindhoven? Kickerprofs is een betrouwbare partner voor evenementenverhuur in Haarzuilens met als specialisme: tafelvoetbal. Met een tafelvoetbal van Kickerprofs legt u de basis voor een geslaagd evenement. 

 

Een beurs is dé plek om uw doelgroep te ontmoeten. Vaak staan er vele stands waardoor het belangrijk is om te kunnen vallen. Maar hoe kunt u opvallen tijdens een beurs? Kickerprofs helpt daarbij! Wij leveren namelijk professionele tafelvoetbaltafels die weinig ruimte in beslag nemen. Afhankelijk van uw wens verhuren wij verschillende soorten. Een veel gekozen tafelvoetbaltafel om op te kunnen vallen tijdens een beurs is de Topspeedkicker. Deze onderscheid zich van andere doordat de snelheid van het schot wordt gemeten en op een beeldscherm wordt getoond. Daarnaast heeft deze tafelvoetbaltafel een korte speelduur. Hierdoor kunt u meer bezoekers laten spelen. 

 

Wilt u opvallen op een event? Laat u informeren door Kickerpofs 

Om nog meer op te vallen tijdens een event kunnen wij uw tafelvoetbaltafel voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Dit kunnen we doen door middel van stickers of snijletters. Bij stickers wordt de branding geprint op witte of transparante folie. Daarnaast kan men ook gaan voor fullcolor stickers. Bij snijletters worden tekst en logo uitgesneden en met een transfervel aangebracht. Uiteraard zijn er nog vele andere opties mogelijk om op te vallen tijdens een beurs. Zo hebben we speciale verlichting en LED voetballen. 

 

Particulier of ondernemer, klein of groot, Kickerprofs staat paraat voor iedereen! 

Tot onze klanten behoren veel bedrijven en verenigingen. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor evenementenverhuur in Eindhoven. Samen met u kijken we naar welke tafelvoetbal er behoefte is. Vervolgens kijken we of deze beschikbaar is. Bij Kickerprofs kunt u rekenen op maximale inzet, goede service en kwaliteit. Wij leveren een tafelvoetbal voor evenementenverhuur in Eindhoven en zorgen dat deze ruim van tevoren op locatie is. In overleg komen wij de voetbaltafel na gebruik ook weer ophalen. Of het nu gaat om een klein of groot evenement, wij leveren een tafelvoetbal op maat en zorgen dat het een leuke dag wordt. 

 

De mate van succes van het inzetten van een voetbaltafel hangt ook af van de voorbereiding en uitvoering. Samen zorgen we ervoor dat u er het maximale uit haalt. Wij bieden net dat stukje beleving bij tafelvoetbal. Kies daarom voor evenementenverhuur in Eindhoven voor Kickerprofs. 

Hebben wij uw interesse gewekt? Met een groot assortiment voetbaltafels vindt u bij ons altijd een voetbaltafel die bij uw event past. En bent u benieuwd naar de prijzen? Neem vrijblijvend contact op met Kickerprofs, dé specialist op het gebied van tafelvoetbal. 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Evenementenverhuur | Eindhoven

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website