ga-messe-topspieler
Sitemap
Antwerpen

Kickerprofs - Uw specialist in evenementenverhuur in Antwerpen 

Gaat u binnenkort een evenement in Antwerpen organiseren en bent u op zoek naar een origineel idee? Kickerprofs biedt evenementenverhuur van tafelvoetbaltafels in Antwerpen. Tafelvoetbal is geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud. Iedereen kan met evenveel enthousiasme deelnemen aan dit spel. Samenwerking is van belang om te winnen, waardoor evenementenverhuur van tafelvoetbal een perfecte keuze is voor teambuildingactiviteiten. Kickerprofs biedt diverse concepten en organiseert evenementenverhuur van tafelvoetbal.  

Dit is onder andere ideaal voor: 

  • Bedrijfsuitjes 

  • Incentives 

  • Klantendagen 

  • Promotietours 

  • Roadshows 

  • Teambuilding 

Zodra de datum is vastgesteld en de locatie voor uw evenement in Antwerpen is bepaald, is het tijd om het programma in te vullen met tafelvoetbal. Kickerprofs biedt volledige ondersteuning en begeleiding gedurende alle fasen die nodig zijn. We geloven in maatwerk en passen ons aan op basis van uw specifieke behoeften. Samen met u werken we de plannen zorgvuldig uit. We streven ernaar om uw evenement tot een groot succes te maken! 

Waarom tafelvoetbal voor uw evenement? 

Tafelvoetbal is geschikt voor elk type evenement, zowel klein als groot. Wij zorgen ervoor dat het concept naadloos aansluit bij uw bedrijf, zodat u een geslaagd evenement in Antwerpen kunt verwachten. Maar waarom zou u eigenlijk een event in Antwerpen willen organiseren voor uw klanten en prospects? 

  • Acquisitie 

  • Blijk van waardering voor uw relaties 

  • Netwerken 

  • Relatiemarketing 

Huur een tafelvoetbaltafel voor uw evenement in Antwerpen 

Heeft u interesse in het toevoegen van een tafelvoetbaltafel aan uw evenement? Neem contact op met Kickerprofs voor evenementenverhuur in Antwerpen. Wilt u dat uw evenement echt uitblinkt? Overweeg om een ervaren tafelvoetballer in te huren om het op te nemen tegen uw klanten, prospects of medewerkers. Deze nationaal en internationaal gerenommeerde spelers kunnen ook uw bezoekers vermaken met tips en trucs op de tafelvoetbaltafel. Als u geïnteresseerd bent in een van onze tafelvoetbaltafels voor evenementenverhuur in Antwerpen, aarzel dan niet om op tijd te reserveren. Zelfs als de status 'geboekt' aangeeft, kunnen er nog mogelijkheden zijn. We raden u aan om contact op te nemen met Anita Houben via 06-20 34 50 99 of een e-mail te sturen naar info@kickprofs.nl. Op basis van uw aanvraag zullen we een passend voorstel voor u samenstellen. Maak van uw evenement in Antwerpen een onvergetelijk succes met evenementenverhuur van tafelvoetbal bij Kickerprofs! 

 

 
 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Evenementenverhuur | Antwerpen

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website