ga-messe-topspieler
Sitemap
Amersfoort

Op zoek naar een partner voor evenementenverhuur in Amersfoort? Kickerprofs staat voor u klaar!  

Wilt u op een unieke manier opvallen tijdens een evenement?  Kickerprofs is uw betrouwbare keuze voor evenementenverhuur, met een bijzondere focus op tafelvoetbal. Met een tafelvoetbal van Kickerprofs legt u de basis voor een geslaagd evenement. 

Opvallen tijdens een beurs met Kickerprofs 

Een beurs is de perfecte gelegenheid om uw doelgroep te ontmoeten, maar met talloze stands is opvallen essentieel. Hoe kunt u opvallen op een beurs? Kickerprofs biedt de oplossing! Wij leveren professionele tafelvoetbaltafels van verschillende groottes. Afhankelijk van uw wensen verhuren wij diverse soorten tafelvoetbaltafels. Een veelgekozen favoriet om de aandacht te trekken op een beurs is de Topspeedkicker. Deze tafelvoetbaltafel onderscheidt zich door het meten van de schotsnelheid en de weergave ervan op een beeldscherm. Bovendien heeft deze tafelvoetbaltafel een korte speelduur, zodat u meer bezoekers kunt laten deelnemen. 

Maak uw evenement uniek met branding 

Wilt u echt opvallen tijdens een evenement? Laat Kickerprofs u inspireren. Wij kunnen uw tafelvoetbaltafel voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Dit kan worden gerealiseerd met stickers of snijletters. Bij stickers wordt uw branding afgedrukt op witte of transparante folie, en er is ook de mogelijkheid van fullcolor stickers. Uiteraard bieden we nog talloze andere opties om op te vallen op een beurs, zoals speciale verlichting en LED-voetballen. 

Kickerprofs: Voor iedereen, altijd paraat 

Of u nu een particulier of een ondernemer bent, groot of klein, Kickerprofs staat klaar voor iedereen! Onze klantenkring omvat diverse bedrijven en verenigingen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor evenementenverhuur in Amersfoort. Samen met u bepalen we welke tafelvoetbaloplossing het beste aansluit bij uw behoeften en beschikbaarheid. Bij Kickerprofs kunt u rekenen op maximale inzet, uitstekende service en topkwaliteit. Wij leveren uw tafelvoetbal voor evenementenverhuur in Amersfoort ruim van tevoren op locatie en halen deze na gebruik weer op. Of het nu gaat om een kleinschalig of grootschalig evenement, wij bieden maatwerk. 

Kies voor succes met Kickerprofs 

Het succes van het inzetten van een tafelvoetbaltafel hangt ook af van de juiste voorbereiding en uitvoering. Samen zorgen we ervoor dat u er het maximale uit haalt. Wij brengen extra beleving naar tafelvoetbal. Kies daarom voor evenementenverhuur in Amersfoort bij Kickerprofs. 

Interesse gewekt? Neem contact op met Kickerprofs! 

Hebben wij uw interesse gewekt? Met ons uitgebreide assortiment tafelvoetbaltafels vindt u altijd de perfecte match voor uw evenement. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Kickerprofs, dé specialist op het gebied van tafelvoetbal. 

 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Evenementenverhuur | Amersfoort

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website