ga-messe-topspieler
Sitemap
Rotterdam

Opzoek naar evenementenverhuur in Rotterdam? Kickerprofs is de oplossing! 

Bent u bezig met de organisatie van een evenement, beurs of bedrijfsfeest en zoekt u unieke toevoeging? Overweeg dan de hoogwaardige tafelvoetbaltafels van Kickerprofs. Wij zijn dé specialist als het gaat om evenementenverhuur in Rotterdam. 

De perfecte toevoeging voor uw evenement in Rotterdam  

Tafelvoetbal is meer dan alleen een spel. Het bevordert teambuilding, is een fantastische ijsbreker en biedt ongeëvenaarde entertainmentwaarde. Of uw gasten nu jong of oud zijn, tafelvoetbal heeft een universele aantrekkingskracht.  

Van compact tot professioneel: Ontdek onze voetbaltafels   

Bij Kickerprofs hebben we een breed scala aan voetbaltafels, geschikt voor alle soorten evenementen. Van compacte modellen voor kleinere ruimtes tot professionele tafels voor serieuze competities – wij hebben het allemaal. Onze Topspeedkicker is bijzonder populair, met een snelheidsmeter die elke speler uitdaagt het beste schot te geven.  

Wilt u uw evenement of merk nog meer laten opvallen? Wij bieden gepersonaliseerde branding voor onze tafelvoetbaltafels. Uw logo, bedrijfskleuren of zelfs een specifieke boodschap kan op de tafels worden aangebracht.  

Voordelen van onze service in Evenementenverhuur  

Kickerprofs gaat verder dan alleen verhuur. Ons ervaren team zorgt voor levering, opzet en demontage, zodat u zicht volledig kunt concentreren op uw evenement. Mocht er tijdens het evenement iets misgaan, dan staan wij altijd klaar om u te helpen. Met jarenlange ervaring in de evenementenverhuur in Rotterdam, garanderen wij niet alleen kwalitatief hoogwaardige tafelvoetbaltafels, maar ook een onberispelijke service.  

Kies voor topkwaliteit Evenementenverhuur in Rotterdam 

Bent u klaar om uw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze expertise in evenementenverhuur? Wacht niet langer en maak van uw volgende evenement een daverend succes. Voor direct advies kunt u vandaag nog contact opnemen op 06-20 34 50 99 of een email sturen naar info@kickprofs.nl . Op basis van uw aanvraag bieden we een voorstel op maat en ontdekt u de eindeloze mogelijkheden van evenementenverhuur in Rotterdam. We kijken ernaar uit om samen met u een spectaculaire ervaring te creëren! 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Evenementenverhuur | Rotterdam

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website