ga-messe-topspieler
Sitemap
Opvallen op een beurs

Opvallen op een beurs met de tafelvoetbaltafels van Kickerprofs.

Opvallen op een beurs? Meer bezoekers naar uw stand lokken? Dat kan met een originele, leuke en toegankelijke activiteit. Wat dacht u van tafelvoetval? Kickerprofs is hét aangewezen adres om op te vallen op een beurs. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het organiseren van tafelvoetbaltoernooien en verhuren van professionele tafelvoetbaltafels. Als het gaat om tafelvoetbaltafels gaan wij voor kwaliteit. Onze voetbaltafels zijn van een marktleider, het kwaliteitsmerk Original Leonhart dat sinds 1949 bestaat. Deze voetbaltafels zijn stabiel, robuust en spelen perfect door de goede balcontrole die deze voetbaltafels bieden. Tafelvoetbal kan door vrijwel iedereen gespeeld worden en is een gezellig spel waarbij samenwerken centraal staat. Indien u uw beursstand nog meer wilt laten opvallen kunnen wij tevens verlichting leveren. Met onze LED tafelvoetbaltafel verlichting krijgt het kleine voetbalstadion zijn schijnwerpers, waarbij het speelveld optimaal verlicht wordt. Bekijk de foto’s op onze website.

Opvallen op een beurs met tafelvoetbal

Een beurs is dé plek om uw doelgroep te ontmoeten. Vaak staan er vele stands waardoor het belangrijk is om te kunnen vallen. Maar hoe kunt u opvallen tijdens een beurs? Kickerprofs helpt daarbij! Wij leveren namelijk professionele tafelvoetbaltafels die weinig ruimte in beslag nemen. Afhankelijk van uw wens verhuren wij verschillende soorten. Een veel gekozen tafelvoetbaltafel om op te kunnen vallen tijdens een beurs is de Topspeedkicker. Deze onderscheid zich van andere doordat de snelheid van het schot wordt gemeten en op een beeldscherm wordt getoond. Daarnaast heeft deze tafelvoetbaltafel een korte speelduur. Hierdoor kunt u meer bezoekers laten spelen. Kortom, kiest u voor de Topspeedkicker om op te vallen tijdens de beurs bent u zeker van de volgende voordelen:

  • Meer bezoekers
  • Eyecatcher
  • Publiekstrekker
  • Opvallen tussen andere

Benieuwd naar de specificaties? Die vind u op onze website.

Opvallen op een beurs met uw eigen logo op een tafelvoetbaltafel

Om nog meer op te vallen tijdens een beurs kunnen wij uw tafelvoetbaltafel voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Dit kunnen we doen door middel van stickers of snijletters. Bij stickers wordt de branding geprint op witte of transparante folie. Daarnaast kan men ook gaan voor fullcolor stickers. Bij snijletters worden tekst en logo uitgesneden en middels een transfervel aangebracht. Uiteraard zijn er nog vele andere opties mogelijk om op te vallen tijdens een beurs. Zo hebben we speciale verlichting en LED voetballen. Benieuwd wat aansluit bij uw wensen en past binnen uw stand? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden maatwerk.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties