ga-messe-topspieler
Sitemap
Eindhoven

Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn beursstand? Huur in Eindhoven een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs

Wilt u een eyecatcher op de beurs? Huur in Eindhoven een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs. Als u meer bezoekers naar uw beursstand wilt trekken is een tafelvoetbaltafel een goed beurs lokkertje. Waarom?

  • Er komen meer bezoekers bij uw beursstand
  • U valt op tussen de andere beursstands
  • Een tafelvoetbaltafel neemt weinig ruimte in beslag en is bijna altijd mogelijk
  • Het trekt bezoekers aan
  • Het zorgt voor meer rendement uit uw beurs deelname.

Wij hebben kleine voetbaltafels te huur waarbij er twee tegen twee gespeeld wordt. Wilt u liever dat er meer personen kunnen spelen? Wij verhuren ook voetbaltafels voor 8, 12 of 22 spelers. Voor meer informatie, neem contact met ons op.  

Hoe kunt u opvallen op een beurs?

Een groep mensen die geanimeerd naar iets staat te kijken, wekt nieuwsgierigheid waardoor er meer  mensen naar uw beursstand komen. Ze willen zien wat er te doen is bij uw beursstand. Een tafelvoetbal is een geschikt beurs lokkertje, het is voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of geslacht. Wilt u helemaal opvallen bij uw prospects? Huur een professionele tafelvoetballer in die tegen de beursganger speelt en tips geeft. Wij bieden ook de mogelijkheid om de voetbaltafel te voorzien van uw logo en bedrijfsnaam. Dit kan door middel van stickers of snijletters. Wilt u letterlijk in de schijnwerpers staan? Kies dan voor onze speciale verlichting voor de tafelvoetbaltafel of LED voetballen voor bij uw beursstand. Gegarandeerd dat u de aandacht trekt van de beursbezoekers.

Hoe huur ik in Eindhoven een voetbaltafel van Kickerprofs?

Welke voetbaltafel u ook kiest, we verzorgen het transport, plaatsen de tafel en maken hem speelklaar. Onze voetbaltafels zijn van hoge kwaliteit, fraai en degelijk. Een tafelvoetbaltafel is een effectieve manier om meer op te vallen tijdens een beurs. Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van tafelvoetbaltafels en we organiseren tafelvoetbaltoernooien. Er zijn verschillende standaard concepten. Past dit niet bij uw wens? Dan bieden we maatwerk aan. Wij zorgen ervoor dat het concept bij u past en dat u over de juiste materialen beschikt. Bent u benieuwd naar onze prijzen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt naar 06 20 34 50 99 bellen of appen of een email sturen naar info@kickerprofs.nl

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Beurs | Eindhoven

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website