ga-messe-topspieler
Sitemap
Beurs

Op de beurs staan met een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs

Hoe kunt u bezoekers naar uw stand lokken? Ga met een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs op de beurs staan. Tafelvoetbal is een originele en toegankelijke activiteit, het kan vrijwel door iedereen gespeeld worden. Wij zijn hét aangewezen bedrijf waar u professionele tafelvoetbaltafels huurt of ons een tafelvoetbaltoernooi laat organiseren. Wellicht komt er bij sommige personen het sportmens of dat jongetje van vroeger naar boven. Dé perfecte lokker naar uw beursstand. Bel of mail vandaag nog naar Kickerprofs om één van onze tafelvoetbaltafels te huren. Wilt u uw beursstand extra laten opvallen? Met onze LED-tafelvoetbaltafel verlichting krijgt het kleine voetbalstadion zijn schijnwerpers, waarbij het speelveld optimaal verlicht wordt. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw stand kunnen we verschillende maten tafelvoetbaltafels verhuren. Kickerprofs heeft de grootste diversiteit aan huur voetbaltafels. We verzorgen in heel Nederland, België en Duitsland het transport en plaatsing op locatie.  

Waarom een tafelvoetbaltafel een succes is tijdens een beurs?

Een beurs is dé plek om uw doelgroep te ontmoeten. Vaak staan er vele stands waardoor het belangrijk is om op te vallen. Bij ons huurt u voetbaltafels die weinig ruimte in beslag nemen. Afhankelijk van uw wens verhuren we verschillende soorten tafels. Een voetbaltafel bij uw stand biedt vele voordelen:

  • Eyecatcher
  • Meer bezoekers
  • Opvallen tussen de andere stands
  • Publiekstrekker

Met een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs weet u zeker dat u bezoekers naar uw stand lokt. Alle tafels die we verhuren zijn van het merk Leonhart. Ze zien er fraai, degelijk en robuust uit. De tafelvoetbaltafels zijn voor 8, 12 of 22 personen te huur.

Huur een tafelvoetbaltafel bij Kickerprofs voor een eyecatcher op de beurs

Wilt u nog meer opvallen tijdens een beurs? Wij kunnen uw tafelvoetbaltafel voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Dit doen we door middel van stickers of snijletters. Bij stickers wordt de branding geprint op witte of transparante folie of u kiest voor fullcolor stickers. Bij snijletters worden tekst en logo uitgesneden en middels een transfervel aangebracht. U kunt ook kiezen voor speciale verlichting en LED voetballen om uw stand in de schijnwerpers te zetten. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of een tafel bij ons huren? Bel of app naar 06 20 34 50 99 of stuur een email naar info@kickerprofs.nl.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Beurs

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website