ga-messe-topspieler
Sitemap
Rotterdam

Meer bezoekers naar uw beursstand in Rotterdam 

Bij een beurs wilt u met uw beursstand onderscheidend voor de dag komen. Huur daarom een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs en trek eenvoudig meer bezoekers naar uw beursstand. Voorkom dat uw doelgroep uw stand voorbij loopt en maak gebruik van een voetbaltafel als eyecatcher op de beurs. De groep geïnteresseerden bij uw stand werkt als een magneet op andere beursbezoekers en dat zorgt voor meer interactie tussen u en de aanwezigen. 

Nieuwsgierigheid van beursbezoekers prikkelen 

Met een tafelvoetbaltafel, al dan niet met uw eigen logo of bedrijfsnaam, prikkelt u de nieuwsgierigheid van beursbezoekers. Gebruik het als lokkertje om uw doelgroep op een toegankelijke manier uw kant op te krijgen. Eenmaal bij uw beursstand aanbeland, is het gesprek immers zo aangeknoopt. Zorg voor een vloeiend contact waarbij u de bezoekers eerst warm maakt voor een potje tafelvoetbal voor u over de zakelijke kant van uw bedrijf begint. 

Voetbaltafels voor leine en grote groepen 

Kickerprofs verhuurt onder andere kleine voetbaltafels, waarbij er twee tegen twee gespeeld wordt. Deze tafel is zeer geschikt om op een persoonlijke manier met uw doelgroep in contact te komen. Zoekt u een voetbaltafel voor grotere groepen? Kies dan voor het huren van een voetbaltafel voor  8, 12 of 22 spelers. Val nog meer op door te kiezen voor een tafelvoetbaltafel met LED voetballen of speciale verlichting. Wij bezorgen de voetbaltafel tot aan uw beursstand en gaan pas weg als hij speelklaar is. Zo heeft u alle tijd om uw beursstand professioneel in te richten en is het wachten op het moment dat de beurs van start gaat. 

Tafelvoetbaltafel met entertainment  

Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar de tafelvoetbaltafel in Rotterdam? Kies dan voor een tafelvoetbaltafel met entertainment. Op en enthousiaste manier worden de beursbezoekers verleid tot een gezellig potje tafelvoetbal. Kies ook voor een losse sfeer in uw beursstand met een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs. 

 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Beurs | Rotterdam

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website