ga-messe-topspieler
Sitemap
Den Haag

Hoe krijg ik bezoekers naar mijn beursstand in Den Haag? 

Er is een beurs aanstaande en u heeft de indeling van uw beursstand helemaal voor ogen. Maar hoe zorgt u ervoor dat u bezoekers naar uw beursstand in Den Haag krijgt? Hiervoor is een onderscheidende factor nodig. Iets dat uitnodigt, iets wat anders is dan de andere stands. Kickerprofs biedt hiervoor voetbaltafels, al dan niet met vermaak. Wij nemen u al het werk uit handen door de voetbaltafel bij u op de beurs te bezorgen en te installeren.  

Beursstand laten opvallen   

Een opvallende beursstand maakt bezoekers nieuwsgierig. Door de grote aanloop naar uw stand nodigt dit andere bezoekers uit om ook even een kijkje bij uw stand te komen nemen. Hoe groter de toestroom aan bezoekers, hoe meer uw beursstand zich onderscheidt van de andere standhouders. Vergroot de impact van de aanwezigheid van een voetbaltafel door te kiezen voor een voetbaltafel met manshoge LED voetballen

Entertainment op beursstand 

Voorkom dat bezoekers uw stand ongezien voorbijlopen op een beurs en kies met behulp van onze entertainment voor extra aantrekkingskracht. Laat bezoekers op een enthousiaste manier bij uw beursstand verwelkomen door het gezellige team van Kickerprofs. Zo leert uw doelgroep niet alleen de fijne kneepjes van tafelvoetbal, maar u kunt ze op een subtiele manier warm maken voor uw product of dienst.  

Tafelvoetbaltafel voor klantendagen 

Staat er bij u niet alleen een beurs in Den Haag op het programma, maar ook een bedrijfsborrel of een klantendag? Maak ook van deze bijeenkomsten iets speciaals en kies voor een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs. Een losse sfeer, gezelligheid en lachende gezichten is hiermee verzekerd.  

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en daag ons uit met uw bijzondere wensen. Met uw beursstand in Den Haag, voorzien van een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs, regelt u snel en eenvoudig online.  

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Beurs | Den Haag

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website