ga-messe-topspieler
Sitemap
Gorinchem

Kickerprofs voetbaltafels helpt u slagen met een leuke teambuilding dag in Gorinchem!

Op zoek naar leuke en originele teambuilding ideeën te doen in Gorinchem? Teambuilding is een term die veel gebruikt wordt in het bedrijfsleven. Het doel van het organiseren van deze teambuilding dagen is om uw team succesvoller te laten functioneren. Hierbij ligt de nadruk op het spel, genieten en het samenwerken. Door middel van tafelvoetbal event in Gorinchem kunt u de teambuilding van uw collega’s grondig aanpakken. Het doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen en groepsdynamiek te creëren. Het werken in teams staat centraal deze dag. Benieuwd naar de teambuilding ideeën? Bekijk onze website of volg ons op Facebook.

Een tafelvoetbal event voor uw teambuilding dag is een top idee!

Teambuilding ideeën voor een betere samenwerking. Speciaal voor verschillende wensen verhuren wij onze tafelvoetbaltafels. Kickerprofs heeft een zeer ruim en divers verhuurprogramma aan tafelvoetbaltafels ter beschikking voor uw evenement in Gorinchem en de rest van Nederland, België of Duitsland. Of het nu gaat om één enkele tafelvoetbaltafel, een event waar 20 of meer tafelvoetbaltafels voor nodig zijn, een uit modules opgebouwde XXL-tafelvoetbaltafel, de Design-voetbaltafel of de pas nieuw ontwikkelde TopspeedKicker, wij verhuren deze allemaal. Onze tafelvoetbaltafels zijn inzetbaar voor verschillende teambuilding ideeën. Bent u op zoek naar teambuilding ideeën? Bekijk dan de mogelijkheden op onze website. Doordat wij een gevarieerd aanbod tafelvoetbaltafels hebben kunt u bij ons verschillende teambuilding ideeën opdoen. Heeft u specifieke wensen of vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

GOALS GOALS GOALS!

Met tafelvoetbal werkt een team samen aan een gemeenschappelijk doel. Hiermee moet uw team goed kunnen samenwerken. Om ervoor te zorgen dat collega’s effectiever samenwerken kunt u bij ons teambuilding ideeën op doen. Met tafelvoetbal zorgt u voor:

  • Betere samenwerking
  • Meer verbintenis
  • Effectieve communicatie
  • Behalen van het doel

Als u leuke teambuilding activiteiten wilt organiseren bent u bij Kickerprofs aan het juiste adres. Hebben wij al uw interesse gewekt? Met een groot assortiment voetbaltafels vindt u bij ons altijd een voetbaltafel die bij uw evenement in Gorinchem past. Neem snel contact op om uw teambuilding dag te laten slagen!

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties