ga-messe-topspieler
Sitemap
Gent

Werken aan teambuilding met een beetje hulp van een uniek tafelvoetbalspel van Kickerprofs in de buurt van Gent

Beter uw doelen bereiken met uw team door middel van teambuilding in de buurt van Gent? Op zoek naar originele activiteiten in Gent en omgeving om te kunnen werken aan teambuilding met uw team? Voor teambuilding organiseert Kickerprofs leuke activiteiten met tafelvoetbaltafels. Kickerprofs verhuurt de tafelvoetbaltafels door heel Nederland, België en Duitsland voor tal van gelegenheden zoals dagen voor teambuilding. Tafelvoetbal is een eenvoudige maar effectieve manier voor teambuilding. Wilt u samenwerking beter laten verlopen? Er voor zorgen dat uw team beter met elkaar gaat communiceren? Kies dan voor één van onze tafelvoetbaltafels om te werken aan teambuilding. Het behalen van resultaten in verschillende teams spelen hierbij een belangrijke rol. Met tafelvoetbal behaalt u pas resultaten als u ook daadwerkelijk een team bent. Wilt u uw afdeling ook een echt team laten zijn? Geïnteresseerd in tafelvoetbal? Graag bekijkt Kickerprofs hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt gerust bij ons langskomen in de buurt van Gent om onder het genot van een kopje koffie of thee te bespreken wat er allemaal mogelijk is, de voetbaltafels bekijken en uitproberen. Maak snel een afspraak via de website!

Teambuilding voor meer stimulans

Wilt u graag een positieve verandering in uw team aanbrengen? Heeft uw team bepaalde stimulans nodig? Als u een leuke activiteit wilt organiseren in de buurt van Gent om te kunnen werken aan teambuilding bent u bij Kickerprofs aan het juiste adres. Kickerprofs verhuurt verschillende tafelvoetbaltafels voor verschillende doelen. Wij dragen zorg voor het transport, plaatsen het materiaal en organiseren compleet verzorgde tafelvoetbaltoernooien in de buurt van Gent en omgeving. Tijdens het spelen van tafelvoetbal komen verschillende aspecten van teambuilding aan bod te denken aan samenwerking, communicatie en leiderschap. Door uw team in verschillende "elftallen" in te delen zullen zij op een leuke manier samen werken. Graag zorgen wij voor teambuilding met meerwaarde op een leuke manier.

Teambuilding met de XXL tafelvoetbaltafel

Teambuilding is voor elke organisatie belangrijk. Hoe beter een team samen kan werken, hoe eerder en gemakkelijker een doel wordt behaald. Als u graag iets leuks wilt doen om aan teambuilding te kunnen werken is tafelvoetbal aan te raden. Speciaal voor grote groepen hebben wij de XXL tafelvoetbaltafel. De XXL Tafelvoetbaltafel is met recht een eye-catcher. Een tafelvoetbaltafel die opvalt! Ook op een personeelsfeest zal deze voetbaltafel al snel in het middelpunt van de belangstelling staan waar gretig gebruikt van zal worden gemaakt.

Waarom teambuilding met een tafelvoetbaltafel?

Als u wilt werken aan teambuilding is tafelvoetbal een leuke manier. Dit biedt de volgende voordelen:

  • Leuke activiteit
  • Actieve deelname
  • Speciaal voor groepen
  • Op locatie
  • Betere samenwerking

Wij hebben in de loop van de jaren heel veel plekken bezocht in de buurt van Gent en omgeving met onze tafelvoetbaltafels, volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes!

Neem contact op

Werken aan teambuilding met een beetje hulp van een uniek tafelvoetbalspel van Kickerprofs in de buurt van Gent
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Teambuilding | Gent

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website