ga-messe-topspieler
Sitemap
Teambuilding

Kickerprofs organiseert uw teambuilding activiteit

Heeft u binnenkort een teambuilding dag en zoekt u nog een activiteit? Kickerprofs organiseert uw teambuilding activiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van verschillende tafelvoetbaltoernooien en het leveren van professionele tafelvoetbaltafels. Samenwerking staat bij elke teambuilding dag centraal. Bij tafelvoetballen wordt er aan een gemeenschappelijk doel gewerkt waarvoor goede communicatie en samenwerking van belang is. Door deze perfecte combinatie wordt tafelvoetballen steeds vaker ingezet door bedrijven en instellingen. Als we uw teambuilding dag organiseren wordt er op een leuke manier gewerkt aan:

 • Communicatie
 • Plezier
 • Samenwerken
 • Teambuilding

Wilt u ook een originele activiteit om te werken aan teambuilding? Iets anders dan een escaperoom of gaan paintballen? Kies dan voor een tafelvoetbaltoernooi georganiseerd door Kickerprofs. Wij leveren tafelvoetbaltafels aan heel Nederland, België en Duitsland.

Wat kunnen we bij een teambuilding dag voor u betekenen?

Samenwerking binnen bedrijven is van belang voor een optimale productiviteit en een fijne werksfeer. Om aan samenwerking te kunnen werken hebben we leuke teambuilding ideeën voor u met voetbaltafels. Maar waarom draagt tafelvoetballen bij aan teambuilding? Om te kunnen winnen met tafelvoetbal moet uw team samenwerken, het denkvermogen testen en de vaardigheden meten. Onze teambuilding activiteiten zijn:

 • Genieten
 • Interactief
 • Leerzaam
 • Leuk
 • Ontspannend

Teambuilding dag met tafelvoetbaltafels?  Als u dit wenst, organiseren we een leuk, actief en spannend tafelvoetbaltoernooi voor u. Wij hebben de grootste diversiteit aan huur voetbaltafels en diverse spelconcepten. Is er geen passend concept voor u? Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat u een passend concept krijgt. Met tafelvoetbal behaalt u pas resultaten als u ook daadwerkelijk als team samenwerkt. Hierdoor is tafelvoetballen een perfecte activiteit om te werken aan teambuilding. Daarnaast is het nog eens hartstikke leuk om te doen. Het zorgt voor optimaal plezier en positieve veranderingen binnen uw team. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Wij organiseren een teambuilding dag op maat voor u

Een teambuilding dag organiseren we geheel op maat. Welke tafelvoetbaltafels we inzetten hangt onder andere af van de grootte van uw team en uw wensen. Wij hebben een speciale XXXL tafelvoetbal. Deze grote tafel is een ware eyecatcher en geschikt voor grote teams tot wel 22 spelers! Het gehele team zal moeten samenwerken om te kunnen winnen. We hebben verschillende groottes van voetbaltafels. Ze gaan van 8 tot en met 22 personen.  Benieuwd hoe onze tafels eruitzien? Kijk eens naar de foto’s op onze website. Wij dragen zorg voor het transport, plaatsen het materiaal en organiseren een compleet tafelvoetbaltoernooi voor u. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.  

Wat zijn de mogelijkheden voor teambuilding?

Wilt u graag iets actiefs doen op de teambuilding dag? Huur dan professionele tafelvoetbaltafels bij Kickerprofs. Aan de hand van uw wensen kunnen we verschillende mogelijkheden bieden zoals:

 • Begeleiding
 • Diverse tafelvoetbaltafels
 • Topspeedkicker
 • Verlichting

Als u dit wenst kunnen we ervoor zorgen dat het tafelvoetbaltoernooi als bedrijfsuitje wordt begeleid door een professionele tafelvoetballer. Deze weet als geen ander wat er nodig is voor teambuilding en draagt graag zijn kennis op een enthousiaste manier over.

Neem contact met ons op voor de leukste teambuilding activiteiten

Onze tafelvoetbaltafels zijn van het kwaliteitsmerk Original Leonhart dat sinds 1949 bestaat. Het is een wereldwijd gebruikte toernooitafel welke tevens wordt ingezet als trainingstafel door de professionele topspelers. Bij ons bent u verzekerd van professionele tafels en een leuke actieve dag. Naast de organisatie van teambuildingdagen en het organiseren van evenementen vindt u ons tijdens:

 • Beurzen
 • Evenementen
 • Personeelsfeesten
 • Workshops

Wilt u een offerte aanvragen? Meer informatie? Afspraak maken om uw wensen te bespreken? Aarzel niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord. U kunt e-mailen naar info@kickerprofs.nl of bel naar 06 20 34 50 99.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Teambuilding activiteiten georganiseerd door Kickerprofs
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Teambuilding

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website