ga-messe-topspieler
Sitemap
Assen

Organiseer een leuke maar doeltreffende teambuilding dag met een tafelvoetbaltafel in de buurt van Assen

Binnenkort een teambuilding dag organiseren in de buurt van Assen voor uw bedrijf? Wilt u graag een actieve teambuilding dag waarbij er gewerkt wordt aan de teamspirit? Dan is tafelvoetbal een echte aanrader! Kickerprofs is gespecialiseerd in het verhuren van verschillende soorten tafelvoetbaltafels op verschillende plaatsen in de buurt van Assen en omgeving. Of het nu gaat om een beurs, evenement of privé gelegenheid, wij leveren een tafelvoetbaltafel naar wens. Tijdens een teambuilding dag is het belangrijk een activiteit te doen waarbij uw team goed moet samenwerken. Daarnaast moeten bepaalde capaciteiten goed ingezet worden. Met onze tafelvoetbal wordt uw team in verschillende groepen ingedeeld. Afhankelijk van de tafelvoetbaltafel en de grootte van uw team. Meer informatie over de soorten tafelvoetbaltafels en de mogelijkheden die wij aanbieden? Speciaal voor het organiseren van een teambuilding dag zetten wij onze tafelvoetbaltafels in. Wij dragen zorg voor het transport, plaatsen het materiaal en organiseren compleet verzorgde tafelvoetbaltoernooien. Graag bieden wij een offerte op maat aan, neem vrijblijvend contact met ons op.

Teambuilding dag met de XXL tafelvoetbaltafel

Als u een teambuilding dag wilt organiseren met een groot team in de buurt van Assen hebben wij de speciale XXL tafelvoetbaltafel. Deze XXL tafelvoetbaltafel zal tijdens de teambuilding dag beslist een eye catcher zijn. Veel van onze klanten kiezen voor deze tafelvoetbaltafel tijdens een teambuilding dag omdat deze met meerdere personen gespeeld kan worden. Daarnaast staat deze garant voor plezier en afwisseling. Naast een teambuilding dag is onze XXL tafelvoetbaltafel geschikt voor andere activiteiten. Ook op een personeelsfeest zal deze voetbaltafel al snel in het middelpunt van belangstelling staan waar gretig gebruikt van zal worden gemaakt. Bekijk de foto's op onze Facebook pagina voor alle andere succesvolle teambuilding dagen in Assen en de rest van ons land.

Maak van uw team een echt team met een teambuilding dag

Bestaat uw team uit een groep verschillende individuen? Wilt u graag een goed samenwerkend team neerzetten? Dan is een teambuilding dag beslist een aanrader. Met een teambuilding dag werkt u op een leuke manier aan het samenwerken. Kickerprofs kan met tafelvoetbaltafels leuke en verassende activiteiten organiseren. Vooraf zullen we dit uitvoerig met u bespreken. Graag organiseren wij een teambuilding dag in de buurt van Assen met een leuk programma. Bij Kickerprofs kunt u terecht voor:

  • Tafelvoetbaltafels
  • Verhuur
  • Evenementen
  • Entertainment
  • Workshops

Steeds weer slagen wij in leuke teambuilding dagen door onze tafelvoetbaltafels in te zetten. Wilt u hier ook van genieten? Bent u benieuwd of de door u gewenste tafelvoetbaltafels beschikbaar zijn? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op. Wij werken in de buurt van Assen , de rest van Nederland maar ook in Belgje en Duitsland.

Neem contact op

Organiseer een leuke maar doeltreffende teambuilding dag met een tafelvoetbaltafel in de buurt van Assen
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Teambuilding dag | Assen

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website