ga-messe-topspieler
Sitemap
Amstelhoek

Teambuilding activiteiten in de buurt van Amstelhoek met tafelvoetbaltafels van Kickerprofs

Wilt u teambuilding activiteiten organiseren of laten organiseren in de buurt van Amstelhoek voor bijvoorbeeld uw collega's of medewerkers? Op zoek naar leuke teambuilding activiteiten die samenwerking leuk maken? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor teambuilding activiteiten op de website van Kickerprofs. Kickerprofs is gespecialiseerd in het organiseren van verschillende tafelvoetbal toernooien in de buurt van Amstelhoek de rest van ons land om verschillende redenen. Zo ziet u ons op evenementen, beurzen, winkelcentra en golfbanen. Maar ook tussen teambuilding activiteiten vindt u ons terug. Tafelvoetbal is een leuke activiteit waarbij samenwerking centraal staat. Door middel van de verschillende teambuilding activiteiten die u kunt uitvoeren met tafelvoetbal wordt er gewerkt aan onderlinge samenwerking. Daarnaast staat ook binding en vertrouwen centraal. De tafelvoetbaltafels van Kickerprofs worden tegenwoordig steeds vaker ingezet door bedrijven en instellingen die teambuilding activiteiten organiseren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze website of neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in de buurt van Amstelhoek.

Teambuilding activiteiten als bedrijfsuitje

Is het weer tijd voor een bedrijfsuitje? Wilt u twee vliegen in één klap slaan? Kies dan voor een bedrijfsuitje in combinatie met teambuilding activiteiten. Kickerprofs heeft een zeer ruim en divers verhuurprogramma aan tafelvoetbaltafels ter beschikking voor uw evenement in de buurt van Amstelhoek en de rest van Nederland, België of Duitsland. Of het nu gaat om één enkele tafelvoetbaltafel, een event waar 20 of meer tafelvoetbaltafels voor nodig zijn, een uit modules opgebouwde XXL tafelvoetbaltafel, de Design-voetbaltafel of de pas nieuw ontwikkelde TopspeedKicker, wij zijn u graag van dienst met teambuilding activiteiten.

Teambuilding activiteiten verzorgd door Kickerprofs

Kickerprofs verzorgt met verschillende tafelvoetbaltafels diverse soorten teambuilding activiteiten in de buurt van Amstelhoek en omgeving. Van een mega grote XXL tafelvoetbaltafel tot een design tafelvoetbaltafel. Welke u ook kiest, bij onze teambuilding activiteiten staat plezier centraal. Kickerprofs verzorgd niet alleen de tafelvoetbaltafels maar kan ook workshops geven. De instructeur en de materialen worden allemaal verzorgd door Kickerprofs. De tafelvoetbal workshops zijn voor bedrijven, afdelingen en groepen tot ca. 20 deelnemers.

Teambuilding activiteiten en meer

Naast dat onze tafelvoetbaltafels ingezet kunnen worden voor teambuilding activiteiten, zijn deze ook inzetbaar tijdens:

  • Beurzen
  • Evenementen
  • Privé bijeenkomsten
  • Congressen
  • Incentives

in de buurt van Amstelhoek en omgeving. Wij komen de tafelvoetbaltafels op afgesproken plaats en tijdstip leveren. Meer informatie? Onze tafelvoetbaltafels huren tijdens teambuilding activiteiten dagen? Neem contact met ons op. Volg ons ook op Facebook voor de laatste nieuwtjes en reviews.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties