ga-messe-topspieler
Sitemap
Tilburg

Aan wie kan ik standbouw in Tilburg uitbesteden?

Huur Kickerprofs in voor standbouw in Tilburg en omgeving. Wij weten wat er nodig is om op een goede manier op te vallen tijdens de beurs! Een stand opbouwen kost veel tijd en werk. Wij kunnen u het werk uit handen nemen. In een korte tijd zorgen we ervoor dat u een professionele en complete stand heeft. We bieden naast standbouw verschillende spelconcepten aan. Wij hebben standaard concepten waar u uit kunt kiezen. Zit er niets bij naar uw wens of past het niet bij uw situatie? Geen probleem, we passen maatwerk toe. Wij vinden het belangrijk om iedereen een passend concept aan te kunnen bieden. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat kunnen we aan branding voor uw bedrijf doen?

Het doel van op een beurs staan is naamsbekendheid en nieuwe klanten werven. Daarom is het belangrijk om op te vallen tussen alle andere. Hoe zorgt u ervoor dat mensen uw bedrijf onthouden? Een kijkje komen nemen bij uw stand? Met een voetbaltafel van Kickerprofs zorgt u ervoor dat mensen naar uw beursstand komen. Hoe? Met tafelvoetbaltafels! Maar dan net even anders. Zo kunnen wij de voetbalfiguren voorzien van:

  • De kleur van het Nederlandse elftal
  • Uw bedrijfslogo en bedrijfskleuren.
  • Shirts van landelijke of plaatselijke voetbalclubs.

In combinatie met een uniek spelconcept onthouden mensen uw bedrijfsnaam sneller. Ze zullen tegen anderen vertellen dat ze zo’n leuk tafelvoetbalspel hebben gespeeld en dat de voetbalfiguren er bijzonder uitzagen. Daarnaast maakt het uw eigen dag op de beurs ook een stuk leuker.

Een beurs in Tilburg? Neem contact op met Kickerprofs voor standbouw

Wij zorgen voor de hele voorbereiding en uitvoer van uw beursstand. Interesse? Neem dan contact met ons op. In een gesprek gaan we uw wensen bespreken en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij verhuren diverse voetbaltafels of het nieuwe spel ‘Topspeedkicker’. Met ‘Topspeedkicker’ wordt er via een scherm getoond wat de snelheid van de bal is als deze op het doel wordt geschoten. U kunt er een echte competitie van maken. Dit maakt het nóg leuker! Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Bel naar 06 20 34 50 99 of stuur een email naar info@kickerprofs.nl.

Neem contact op

Standbouw in Tilburg? Onderscheidend en uniek met een tafelvoetbalspel
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Standbouw | Tilburg

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website