ga-messe-topspieler
Sitemap
Standbouw

Huur Kickerprofs in voor standbouw op de beurs

Gaat u binnenkort op een beurs staan? Huur Kickerprofs in voor standbouw op de beurs. In een korte tijd bent u verzekerd van een professionele en verzorgde stand. Wij zorgen ervoor dat uw beursstand opvalt tussen de andere beursstands. Naast de standbouw zijn we gespecialiseerd in het organiseren van voetbaltoernooien en diverse unieke spellen. U kunt kiezen uit meerdere concepten. Zit er geen concept bij wat bij uw situatie past? Dan bieden we maatwerk aan. Wij vinden het belangrijk dat we iedereen een passend concept kunnen aanbieden.

Hoe laten we uw stand opvallen op de beurs?

Wij verzorgen de hele voorbereiding van uw beursstand zodat u en uw collega’s kunnen genieten van de beurs. Door een standbouw met een uniek tafelvoetbalspel te presenteren laat u een unieke indruk achter. Met dit concept onderscheidt u zich van de anderen op de beurs. Gaat u binnenkort op de beurs staan? Kies dan voor originele standbouw met een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs. Wij vinden het belangrijk dat de standbouw naar uw wens is en opvalt op de beurs. Om dit te realiseren maken we gebruik van verschillende soorten tafelvoetbaltafels en branding. Hieronder een aantal voorbeelden waarvan we de voetbalfiguren kunnen voorzien:

  • De kleuren van het Nederlandse elftal team
  • Jouw bedrijfskleuren met logo
  • Voetbalshirts van de plaatselijke of landelijke voetbalploeg

Op aanvraag kunnen we ook nog andere dingen toepassen in uw standbouw. Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op.

Standopbouw door Kickerprofs

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf prominent aanwezig is tijdens een beurs. Uw stand wordt van een uniek concept voorzien waardoor u de aandacht van de beursganger trekt. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we zullen u graag meer informatie geven over de mogelijkheden. Ook kunt u een afspraak met ons maken. Stuur een email naar info@kickerprofs.nl of bel naar 06 20 34 50 99. 

Maak a.u.b. uw keuze:

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties