ga-messe-topspieler
Sitemap
Amsterdam

Standbouw in Amsterdam: kies voor Kickerprofs 

Op zoek naar professionele standbouw in Amsterdam? Laat Kickerprofs u begeleiden. Bij het deelnemen aan beurzen is het natuurlijk essentieel om indruk te maken. En als het gaat om standbouw in Amsterdam, heeft Kickerprofs de expertise en ervaring om uw merk op de voorgrond te plaatsen. 

Standbouw in Amsterdam: meer dan alleen constructie 

Terwijl standbouw op zich al een kunst is, tilt Kickerprofs het naar een hoger niveau door onderscheidende entertainmentopties toe te voegen. We introduceren innovatieve spelconcepten om de aantrekkingskracht van uw stand te vergroten. We hebben een reeks standaard concepten klaarstaan, maar als die niet aan uw wensen voldoen, is maatwerk altijd een optie. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we altijd een oplossing op maat kunnen bieden. 

Branding met een twist

In de zee van beursstands is het essentieel om onderscheidend te zijn. Het gaat er niet alleen om dat bezoekers uw stand bezoeken, maar ook dat ze u onthouden. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw merk opvalt? Maak kennis met de voetbaltafels van Kickerprofs 

Stel je voor: voetbaltafels die volledig zijn aangepast aan uw merk. Voetbalfiguren gekleed in de kleuren van het Nederlandse elftal, bedrukt met uw bedrijfslogo, of zelfs in de shirts van bekende voetbalclubs. Gecombineerd met onze unieke spelconcepten, zorgen deze tafels ervoor dat bezoekers niet alleen langskomen, maar ook blijven hangen. Ze zullen enthousiast praten over die unieke tafelvoetbalervaring en daarmee uw merknaam verspreiden. 

Uw beurservaring in Amsterdam naar een hoger niveau tillen?

Bereidt u zich voor op een beurs? Maak uw standbouw in Amsterdam zorgeloos met Kickerprofs. We bespreken graag uw visie, wensen en doelen om samen een beursstand van topkwaliteit te creëren. Onze inventieve voetbaltafels, zoals de 'Topspeedkicker' waarbij spelers de snelheid van hun schot kunnen zien, voegen een extra laag van entertainment toe. 

Bent u geïntrigeerd door wat wij bieden? Neem vandaag nog contact met ons op. Bel naar 06 20 34 50 99 of mail ons op info@kickerprofs.nl voor meer informatie en om de mogelijkheden te verkennen. 

 

Neem contact op

Standbouw in Amsterdam? Onderscheidend en uniek met een tafelvoetbalspel
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Standbouw | Amsterdam

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website