ga-messe-topspieler
Sitemap
Spijkenisse

Bij Kickerprofs kunt u een tafelvoetbaltafel huren in Spijkenisse voor uw type event   

U bent op zoek om een jaarlijks bedrijfsuitje te organiseren of ter ere van een speciale gelegenheid. Hoe vindt u iets dat echt origineel is? Als u een event of uitje wil organiseren in omgeving Spijkenisse kunt u terecht bij Kickerprofs. Of u nu een beurs, klantendag, borrel of groot bedrijfsfeest wil houden, bij ons kunt u terecht om diverse soort tafelvoetbaltafels te huren. Tafelvoetbal zorgt ervoor dat uw gasten lekker betrokken blijven. Het is een hele ontspannende en plezierige activiteit voor jong en oud, daarnaast bevordert het de teamgeest enorm. Hoe leuk is het om een tafelvoetbaltoernooi te organiseren! Bind er een leuke prijs aan zoals een mooie wisseltrofee, succes gegarandeerd!  

Welke soorten tafelvoetbaltafels kunt u huren in omgeving Spijkenisse?   

Bij Kickerprofs is er de mogelijkheid om tafelvoetbaltafels te huren in allerlei soorten en maten. Er is de standaard tafelvoetbaltafel die geschikt is voor 2vs2, maar er zijn ook speciale varianten verkrijgbaar. Wij hebben de Mega XXXL tafelvoetbaltafel waarbij het mogelijk is om elf tegen elf te spelen, hoe vet is dat! Een ideale bezigheid voor grote groepen zodat u net als met het normale voetbal met een heel elftal het tegen elkaar kan opnemen. Er is een variant te leveren voor 8,12,16 en 22 spelers. 

Wanneer u een evenement organiseert snappen we dat u zo min mogelijk stress aan uw hoofd wil hebben om alles te regelen. Wij ontzorgen daarom het gehele proces van het halen tot het plaatsen van de tafelvoetbaltafels. We regelen de hele organisatie, en komen de plaatsen de tafelvoetbaltafels op uw locatie naar keuze. Op deze manier is het een garantie dat iedereen een leuke dag beleeft! 

Verschillende tafelvoetbaltafels huren voor een bijpassend evenement   

Tafelvoetbaltafels zijn enorm mobiel om te verplaatsen vanwege hun compactheid. Dit maakt ze geschikt voor allerlei soorten evenementen. Bij Kickerprofs hebben we ervaring om tafelvoetbaltafels te plaatsen bij verschillende soorten evenementen en gelegenheden. Check ze hieronder: 

  • Bedrijfsfeesten  
  • Beurzen  
  • Borrels  
  • Evenementen  
  • Klantendagen  
  • Relatiedagen  

Wij organiseren dit alles niet alleen in Spijkenisse, maar in heel Nederland en zelfs België. Als u een goede indruk wil krijgen bekijk dan de foto's op onze website.  

Wat zijn voordelen om een tafelvoetbaltafel op een beurs te plaatsen? 

Gaat u over een tijdje op een beurs staan met een stand? Het kan slim zijn om bij de stand een voetbaltafel te plaatsen, dit zal ongetwijfeld de aandacht vergroten bij de beursbezoekers. Het is een goede gelegenheid om mogelijke nieuwe klanten te vinden. Het is zelfs mogelijk om het een echt reclamemiddel te maken, door uw bedrijfsnaam erop te laten zetten. Wanneer u echt volledig de aandacht wil kan je de Topspeedkicker huren met bijpassende verlichting. Dit is een apparaat waarmee mensen op een doel kunnen schieten en de snelheid van het schot wordt gemeten. Hoe leuk is het om een wedstrijd te maken waarbij een prijs is gebonden aan degene met het hardste schot! 

Kickerprofs inhuren voor het organiseren van een tafelvoetbaltoernooi 

Wanneer u bij ons een tafelvoetbaltafel huurt is het mogelijk om te kiezen uit onze standaard concepten of een bedrijfsuitje op maat te laten maken. Bij een uitje op maat is het mogelijk om originele ideeën toe te voegen om het bedrijfsuitje passend te maken aan het team. Bij het kennismakingsgesprek worden de wensen besproken zodat wij dit kunnen omzetten naar een dag vol leuke activiteiten. Wij regelen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Dit is afhankelijk van de locatie en het aantal personen 

Kickerprofs biedt in Spijkenisse een scala aan tafelvoetbaltafels te huur aan, perfect voor het opzetten van boeiende toernooien. Wij staan klaar om uw teamuitje of evenement om te toveren in een memorabele belevenis waar men nog lang over zal spreken. We gaan verder dan alleen de verhuur; we assisteren ook bij het ontwikkelen en implementeren van complete concepten voor uw behoeften. Op verzoek organiseren we zelfs het hele tafelvoetbaltoernooi voor u. Uw wensen voor de dag zijn ons uitgangspunt. 

Een tafelvoetbaltafel huren? Neem gerust contact op. 

Is er behoefte aan wat vriendschappelijke strijd? Een tafelvoetbaltafel biedt uitkomst voor een leuke competitie, van korte partijtjes tot een uitgebreid toernooi. Of u nu één enkele tafel nodig heeft, twintig stuks, of een extra grote tafel, wij hebben wat u zoekt. We raden aan om uw tafels tijdig te reserveren om te garanderen dat ze beschikbaar zijn wanneer u ze nodig heeft. Bij Kickerprofs zorgen we ervoor dat u tevreden bent met wat we leveren. Mocht uw voorkeursdatum niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met Anita Houben op 06-20 34 50 99. We doen er alles aan om u een geschikt aanbod te doen. 

Neem contact op

Tafelvoetbaltafel huren in de buurt van Spijkernisse bij Kickerprofs
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Tafelvoetbaltafel huren | Spijkenisse

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website