ga-messe-topspieler
Sitemap
Den Haag

Waar kan ik tafelvoetbaltafels huren in Den Haag?  

Of het nu tijd is voor het jaarlijkse uitje met alle medewerkers, een bedankje voor de inzet of jullie hebben iets speciaals te vieren. Een personeelsfeest wordt heel erg gewaardeerd door het team. Maar hoe pakt u dat aan? Bij Kickerprofs huurt u verschillende soorten tafelvoetbaltafels voor evenementen in Den Haag en omgeving. Wij bieden de ideale actieve activiteit voor uw beurs, klantendag, borrel of groot bedrijfsfeest. Met tafelvoetbal blijven uw gasten actief betrokken, terwijl het ook ontspanning en plezier biedt. Tafelvoetbal kan de teamgeest bevorderen door middel van ongedwongen samenspel, en u kunt er een gezonde competitie van maken door bijvoorbeeld een tafelvoetbaltoernooi te organiseren. Onze activiteit is perfect geschikt om de teamspirit te verhogen en de samenwerking tussen deelnemers te stimuleren. 

Welke soorten tafelvoetbaltafels zijn er te huur in Den Haag?  

Bij ons huurt u verschillende soorten tafelvoetbaltafels. Zo hebben wij de standaard tafelvoetbaltafel waarbij u twee tegen twee speelt, maar ook de Mega XXXL tafelvoetbaltafel waarbij u met elf tegen elf kunt spelen. Deze tafel is ideaal voor grote groepen en biedt gegarandeerd plezier voor iedereen. De Mega tafelvoetbaltafel is te leveren voor 8, 12, 16 en 22 spelers.  

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het halen, plaatsen en speelklaar maken van de voetbaltafels. Wij zorgen voor de volledige organisatie, van A tot Z, en plaatsen de tafelvoetbaltafels op de juiste locatie. Op de dag zelf hoeft u nergens naar om te kijken. We bieden een complete all-in service aan om onze klanten een leuke dag te bezorgen zonder stress over de organisatie van hun activiteit. We vinden het belangrijk dat iedereen een leuke dag heeft en daarom nemen we graag al het werk uit handen. 

Welke tafelvoetbaltafels huren voor welk evenement  

Tafelvoetbaltafels zijn praktisch en geschikt voor bijna elk evenement. Door hun compacte formaat kunnen ze vrijwel overal worden geplaatst. Bij Kickerprofs bieden wij een breed scala aan tafelvoetbaltafels voor verschillende soorten gelegenheden, waaronder: 

  • Bedrijfsfeesten 
  • Beurzen 
  • Borrels 
  • Evenementen 
  • Klantendagen 
  • Relatiedagen 

Dit doen wij niet alleen in Den Haag maar ook in de rest van Nederland. Bekijk de foto’s op onze website om een indruk op te doen.  

De voordelen van een tafelvoetbaltafel op een beurs

Overweegt u om binnenkort deel te nemen aan een beurs? Denk dan eens aan het plaatsen van een voetbaltafel bij uw stand. Dit zal de aandacht trekken van beursbezoekers. Een groep mensen die lacht en praat zal ongetwijfeld nieuwsgierigheid opwekken bij anderen. Dit is de perfecte gelegenheid om potentiële klanten aan te spreken. Om nog meer op te vallen kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfsnaam of logo op de voetbaltafel te laten plaatsen. Wilt u echt uitpakken? Huur dan bijpassende verlichting of onze TopSpeedKicker. Met de TopspeedKicker kunnen mensen schieten op het doel, de snelheid van de bal wordt vervolgens op een groot scherm weergegeven. U kunt er zelfs een wedstrijd van maken wie het hardste op het doel kan schieten. Door de scores op het scherm te tonen, betrekt u ook andere bezoekers bij het spel.  

  • Trekt de aandacht 
  • Leuke reclame 
  • Bezoekers blijven langer hangen bij uw stand  
  • Meer opvallen  

Schakel Kickerprofs in om een tafelvoetbaltoernooi te organiseren. 

U heeft bij ons een voetbaltafel gehuurd voor uw evenement. U kunt kiezen uit onze standaard concepten of een bedrijfsuitje op maat laten maken. Een op maat gemaakt feestje biedt u de mogelijkheid om unieke en creatieve ideeën toe te voegen en het bedrijfsuitje volledig aan te passen aan de bedrijfscultuur en uw team. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u de wensen voor uw uitje bepalen. Wij vertalen deze naar een dag vol verrassende activiteiten. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. En dat is best wat waard, toch? Hoe het concept eruit ziet, hangt onder andere af van het aantal personen en de locatie. 

Bij Kickerprofs huurt u in o.a. Den Haag diverse tafelvoetbaltafels met verschillende concepten die ideaal zijn voor het organiseren van tafelvoetbaltoernooien. Samen met u maken wij uw bedrijfsuitje of evenement tot een groot succes waar nog lang over nagepraat zal worden. Naast het verhuren van tafelvoetbaltafels kunnen wij u ook van dienst zijn bij het bedenken, uitwerken en realiseren van totaalconcepten. Indien gewenst, kunnen wij ook het tafelvoetbaltoernooi op de dag zelf organiseren. Wij horen graag uw wensen voor deze dag. 

Tafelvoetbaltafel huren? Neem contact met ons op 

Hebben jullie behoefte aan een stukje onderlinge competitie? Dan is een tafelvoetbaltafel een ideale activiteit. Dit kan zo kort of lang duren als u zelf wilt. Bent u op zoek naar één standaard voetbaltafel, naar twintig tafelvoetbaltafels of zoekt u een XXL-voetbaltafel? Bij ons bent u aan het juiste adres. Het is verstandig om tijdig uw voetbaltafels te huren om er zeker van te zijn dat u ze op uw gewenste dag kunt gebruiken. Bij Kickerprofs leveren we de tafels die u nodig heeft en zorgen we ervoor dat u tevreden bent met onze service. Als u erachter komt dat de door u gekozen dag niet beschikbaar is, aarzel dan niet om contact op te nemen met Anita Houben via 06-20 34 50 99. We zullen ons best doen om een passend voorstel voor u te doen. 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Tafelvoetbaltafel huren | Den Haag

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website