ga-messe-topspieler
Sitemap
Amsterdam

Tips om tafelvoetbaltafels te huren in Amsterdam 

Of het nu gaat om het jaarlijkse bedrijfsuitje, een blijk van waardering voor de inzet van het team of een speciale viering, een personeelsfeest wordt zeer gewaardeerd door het hele team. Maar hoe kunt u dat het beste aanpakken? Bij Kickerprofs kunt u verschillende soorten tafelvoetbaltafels huren voor evenementen in Amsterdam en omgeving. Of u nu een beurs, klantendag, borrel of groot bedrijfsfeest organiseert, wij hebben de perfecte tafelvoetbaltafel om uw evenement tot een succes te maken. Een tafelvoetbaltafel is een combinatie tussen actie, uitdaging en rivaliteit. Welk team heeft de beste vaardigheden en strategie om deze leuke activiteit te winnen? Om te winnen moet er als team samengewerkt worden. U kunt er een ware competitie van maken door een tafelvoetbaltoernooi te organiseren. 

Welke typen tafelvoetbaltafels zijn er te huur?  

Bij ons huurt u diverse soorten tafelvoetbaltafels, waaronder de: 

  • Standaard tafel; waarop twee tegen twee gespeeld wordt.  
  • Mega XXXL tafelvoetbaltafel; waarop u met elf tegen elf kunt spelen.  

Deze tafel is bij uitstek geschikt voor grote groepen.  

Bij welke evenementen passen tafelvoetbaltafels?  

Bijna elk evenement kan worden opgefleurd met een tafelvoetbaltafel. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn daarom gemakkelijk te plaatsen op diverse locaties. Kickerprofs verhuurt verschillende soorten tafelvoetbaltafels die geschikt zijn voor een breed scala aan gelegenheden. Van bedrijfsfeesten tot beurzen, borrels en klantendagen.  

Kickerprofs is gespecialiseerd op het gebied van tafelvoetbaltafels verhuren voor evenementen. Waarom is het huren van een tafel geschikt voor uw evenement? 

  • Het geeft uw bedrijf meer naamsbekendheid. 
  • Het is een originele activiteit op een beurs 
  • Het is goed als teambuilding activiteit voor uw team 
  • Het is een leuke afleiding in de pauze 
  • Het zorgt voor een ontspannen en leuke dag 

Is een tafelvoetbaltafel geschikt voor een beurs in Amsterdam?  

Jazeker! Een tafelvoetbaltafel zal beslist de aandacht trekken van beursbezoekers. Een groep mensen die lacht en praat zal nieuwsgierigheid opwekken bij anderen. Dit is de perfecte gelegenheid om potentiële klanten aan te spreken. Om nog meer op te vallen kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfsnaam of logo op de voetbaltafel te laten plaatsen. Wilt u echt indruk maken? Huur dan bijpassende verlichting of onze TopSpeedKicker. Met de TopspeedKicker kunnen mensen schieten op het doel, de snelheid van de bal wordt op een groot scherm weergegeven. U kunt er zelfs een wedstrijd van maken door te kijken wie het hardste op het doel kan schieten. Door de scores op het scherm te tonen, betrekt u ook andere bezoekers bij het spel.  

Door wie kan ik een tafelvoetbaltoernooi in Amsterdam laten organiseren?  

Door Kickerprofs! U kunt kiezen uit onze standaard concepten of een bedrijfsuitje op maat laten maken. Een op maat gemaakt feestje biedt u de mogelijkheid om unieke en creatieve ideeën toe te voegen en het bedrijfsuitje volledig aan te passen aan de bedrijfscultuur en uw team. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u de doelstellingen voor uw uitje bepalen. Wij vertalen deze naar een dag vol verrassende activiteiten. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. En dat is best wat waard, toch? Hoe het concept eruitziet hangt onder andere af van het aantal personen en de locatie. 

Wat kost een Tafelvoetbaltafel huren?  

Kies voor volop teambuilding tijdens een potje tafelvoetbal of een compleet georganiseerd tafelvoetbaltoernooi met uw hele afdeling. Bent u op zoek naar een enkele standaard voetbaltafel, of heeft u juist behoefte aan twintig tafelvoetbaltafels of een XXL-voetbaltafel? Kickerprofs heeft het allemaal in huis en levert u de gewenste voetbaltafels. Om verzekerd te zijn van beschikbaarheid is het raadzaam om uw tafelvoetbaltafels op tijd te reserveren. Mocht u er echter later achter komen dat uw gekozen datum niet meer beschikbaar is, neem dan gerust contact op met Anita Houben via 06-20 34 50 99. We denken graag met u mee om alsnog een passend voorstel te doen. Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte op!  

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Tafelvoetbaltafel huren | Amsterdam

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website