ga-messe-topspieler
Sitemap
Amersfoort

Wat is de beste plek om een tafelvoetbaltafel te huren in Amersfoort?  

Wilt u een bedrijfsuitje plannen, maar weet u niet waar te beginnen? Kickerprofs biedt een breed scala aan tafelvoetbaltafel verhuur voor uw evenement in Amersfoort. Heeft u een beurs? Klantevenenement? Borrel? Of een groot personeelsfeest? Kickerprofs zorgt voor een leuke activiteit! Tafelvoetbal zorgt voor actieve deelname en bevordert de saamhorigheid, maar ook ontspanning en plezier. De teamspirit wordt verhoogd, om te winnen moet er als team samengewerkt worden. U kunt er een ware competitie van maken door een tafelvoetbaltoernooi te organiseren. 

Voor hoeveel personen zijn de tafelvoetbaltafels?  

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten tafelvoetbaltafels, elk met hun eigen kenmerken en stijlen. Zo verhuren wij de traditionele tafelvoetbaltafels die al tientallen jaren populair zijn, waarbij er twee tegen twee wordt gespeeld. Bent u met een grotere groep? Dan hebben wij voor u de Mega XXXL tafelvoetbaltafel. De Mega tafelvoetbaltafel is geschikt voor: 

  • 8 spelers 
  • 12 spelers 
  • 16 spelers 
  • 22 spelers 

Van concept tot uitvoering, wij zorgen ervoor dat alle materialen klaar staan en dat de tafelvoetbaltafels op de juiste locatie geleverd worden. Wij werken samen met u om uw visie te realiseren en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw werknemers. U een leuke dag bezorgen is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een naadloze uitvoering, zodat u en uw collega's kunnen genieten van een zorgeloze en leuke tijd. 

wat zijn de voordelen van een tafelvoetbaltafel tijdens een evenement?  

Kickerprofs is gespecialiseerd in het verhuren van tafelvoetbaltafels voor evenementen. Waarom is een tafelvoetbaltafel geschikt voor uw evenement? 

  • Zorgt voor meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. 
  • Het is een originele activiteit voor op beurzen. 
  • Het kan dienen als een teambuilding activiteit voor uw team. 
  • Het biedt een leuke afleiding tijdens pauzes. 
  • Het zorgt voor een ontspannen en plezierige dag. 

Is een tafelvoetbaltafel inzetbaar tijdens een beurs?  

Bent u op zoek naar een leuke en interactieve manier om uw gasten te vermaken op een beurs? Nog meer de aandacht trekken? Ervoor zorgen dat bezoekers langer bij uw stand blijven? Huur onze tafelvoetbaltafels en laat uw gasten genieten van een spannend spel en een onvergetelijke ervaring. Groepen, pratende en lachende mensen trekken de aandacht van andere bezoekers. Ze komen langs omdat hun interesse gewekt wordt. Een mooie gelegenheid om potentiële klanten te bereiken. U kunt zelfs uw bedrijfsnaam of logo op uw tafelvoetbaltafel plaatsen voor extra zichtbaarheid. Wilt u nog meer interesse wekken? Huur dan passende verlichting of een TopSpeedKicker. Bij een TopSpeed Kicker wordt er op het doel geschoten en vervolgens wordt de snelheid van de bal op het grote scherm weergegeven. Trek andere bezoekers aan door de resultaten op één scherm te tonen.  

Laat Kickerprofs voor u een tafelvoetbaltoernooi organiseren. 

We verhuren tafelvoetbaltafels in Amersfoort en omgeving. Maar onze service gaat verder dan dat. Zo kunnen we leuke toernooien organiseren. U kunt uw eigen concept ontwikkelen of kiezen uit onze standaard concepten. Niets voor jou? Geen probleem, we bieden maatwerk aan. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. Op basis daarvan stellen we u het perfecte concept voor. Hoe het concept eruit ziet, hangt onder andere af van het aantal personen en de locatie. 

Kickerprofs verhuurt diverse tafelvoetbaltafels in Amersfoort met verschillende concepten die geschikt zijn voor tafelvoetbaltoernooien. Wilt u een uniek bedrijfsuitje dat perfect aansluit bij uw visie en stijl? Bij ons begint een uitje bij uw wensen. Onze op maat gemaakte concepten bieden volledige flexibiliteit en kunnen worden aangepast. U kunt bij ons terecht voor het huren van tafelvoetbaltafels, maar ook voor het bedenken, uitwerken en realiseren van totaalconcepten. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën. 

Tafelvoetbaltafel huren? Hoe kunt u ons bereiken?  

De bedrijfsuitjes van Kickerprofs zijn geschikt voor alle soorten bedrijven, ongeacht grootte of sector. Of u nu op zoek bent naar één standaard voetbaltafel of een XXL-voetbaltafel, wij hebben voor ieder wat wils. Heeft u vragen over het huren van een tafelvoetbaltafel of wilt u weten wat wij voor uw evenement of tafelvoetbaltoernooi kunnen betekenen, mail dan naar info@kickerprofs.nl of bel naar 06 – 20 34 50 99 voor meer informatie. We staan u graag te woord. 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Tafelvoetbaltafel huren | Amersfoort

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website