ga-messe-topspieler
Sitemap
Tafelvoetbal huren

Tafelvoetbal huren

Bent u op zoek naar een bedrijf die een tafelvoetbal aan u kan verhuren? Dan bent u bij Kickerprofs aan het juiste adres! Kickerprofs verhuurt diverse professionele voetbaltafels. De voetbaltafels zorgen gegarandeerd voor een leuke dag! De voetbaltafel wordt volledig door ons opgebouwd en na afloop weer afgebouwd. Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Tafelvoetbal huren voor op een beurs met passende muziek en grote schermen

Gaat u met uw bedrijf op een beurs staan? Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten en graag opvallen? Wat dacht u van het idee om een voetbaltafel te huren op uw stand? Kickerprofs is u ook graag van dienst met het verhuren van een tafelvoetbaltafel voor uw evenement. Als verhuurbedrijf weten wij als geen ander hoe u een leuke indruk achterlaat op uw collega’s, klanten en zelfs concurrenten!

Naast een tafelvoetbal huren kunt u ons inschakelen voor het bedenken, uitwerken en realiseren van totaalconcepten en het organiseren van de dag zelf. Graag overleggen we met u welke doelstelling u voor ogen heeft. Naast het verhuren van voetbaltafels, kunnen wij uw evenement afmaken door de verhuur van bijpassende verlichting en onze TopSpeedKicker!

Tafelvoetbal huren, van klein naar groot formaat

Wilt u regelmatig een grote groep mensen vermaken? Dan kunt u het beste een grote tafelvoetbal huren. Door een grote tafelvoetbal te huren zorgen wij ervoor dat er regelmatig veel mensen bij uw bedrijf staan. Indien wenselijk kunnen de toeschouwers het spel goed volgen door schermen te plaatsen. Wat wilt u nog meer?

Persoonlijk kennis maken kan altijd. Maak gerust een afspraak, bij Kickerprofs bent u van harte welkom aan de Kruisstraat 48 te Lage Zwaluwe. Koffie en thee staan niet klaar, maar zetten we vers. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties