ga-messe-topspieler
Sitemap
Gent

Grote voetbaltafel in Gent huren bij Kickerprofs: Een hit op elk evenement! 

Zoekt u iets speciaals dat uw evenement naar een hoger niveau tilt? Denk dan eens aan het huren van een XL-voetbaltafel bij Kickerprofs. Deze uitgebreide versie van het bekende tafelvoetbalspel is niet alleen een geweldige bron van amusement, maar fungeert ook als een centraal punt van samenzijn, waarbij gasten van jong tot oud samenkomen voor fun en strijd. Een grote voetbaltafel in Gent is ideaal voor diverse soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, gezinsdagen, teambuilding sessies of bijeenkomsten met vrienden. Lees verder hoe we u van dienst kunnen zijn! 

Hoe onderscheidt XL-voetbal zich van traditioneel tafelvoetbal? 

De ervaring die een XL-voetbaltafel biedt, wijkt significant af van het conventionele tafelvoetbal door zijn grootte en de capaciteit om meer spelers tegelijkertijd te accommoderen. In tegenstelling tot de standaardversies, die beperkt zijn tot twee of vier spelers, maakt de uitgestrektheid van een XL-tafel het mogelijk om tientallen deelnemers tegelijk te laten spelen. Deze grotere tafels hebben meer poppetjes, waardoor het spel complexer en dynamischer wordt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor groepen die op zoek zijn naar een interactieve en uitdagende activiteit. 

Aantal spelers en speelmogelijkheden 

Met een grote voetbaltafel in Gent is het mogelijk om met twee volledige teams tegelijk te spelen, waardoor de ervaring nog intenser en vermakelijker wordt. Deze tafels, die tot 6,83 meter lang kunnen zijn en uitgerust zijn met wel 126 spelers, bieden ruimte voor zowel grootse teamuitdagingen als kleinere 1-tegen-1 wedstrijden. Dankzij een slim modulair systeem kunnen deze tafels eenvoudig geïnstalleerd worden op vrijwel elke locatie, inclusief hogere verdiepingen. Ongeacht de grootte van uw groep, deze tafels beloven vertier en variatie. 

Grote voetbaltafel in Gent? Contacteer ons nu! 

Wilt u uw evenement verrijken met een aantrekkelijke en boeiende activiteit? Overweeg dan  Kickerprofs. Dit unieke spel is de perfecte toevoeging aan elke gelegenheid en zal gegarandeerd indruk maken op uw gasten, ongeacht hun leeftijd. Contacteer Kickerprofs vandaag nog om de opties te bespreken rondom een grote voetbaltafel in Gent en laat ons helpen om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Of uw doel nu is om een wereldrecord te breken of gewoon een extra element van plezier aan uw event toe te voegen, wij staan voor u klaar. 

Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Grote voetbaltafel | Gent

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website