Kickerprofs-tafelvoetbal-evenement-tafelvoetbaltoernooi-opstelling-400
Blog
Terug

Zijn naam is Kick, Kick de ProCoach

Kickerprofs groeit gestaag en is steeds meer en vaker te vinden op events en tal van gelegenheden. Logistiek, planning, communicatie, daar komt best heel wat bij kijken om dit in goede banen te leiden. We zijn dan ook blij dat er versterking binnen Kickerprofs is gekomen in de persoon van Kick.

Kick komt uit Den Haag, en zal zich naast genoemde zaken tevens bezig houden met onze voetballertjes,  en vervult daarmee dan tevens ook de functie van coach. Kick de duizendpoot, maar zelf wordt hij liever Kick de ProCoach genoemd.

Kick zal jullie als trouwe supporters op social media regelmatig informeren met nieuwtjes, wetenswaardigheden, aanbiedingen en ervaringen. Ook via de nieuwsbrief Kickertime kun je door hem op de hoogte gehouden worden.

Vragen kunnen er natuurlijk ook aan Kick gesteld worden, en zal  op zijn beurt ook met vragen komen wanneer hij iets niet weet of wil uitzoeken.

De eerste boodschap van Kick aan jullie; een prachtige zomer toegewenst met hele mooie events. Daarnaast mag Kick ook nog iets weggeven;

Huur je in de maand juli of augustus 2017 een XL16 of XL22 voetbaltafel voor een dag/dagdeel, dan kan de TopSpeedKicker voor slechts € 40,-- ex btw erbij gehuurd worden (normaliter € 390,-- en mits voorradig) Dus plan een datum in juli of augustus en reserveer deze combi.

Met de zonnige groeten van Kick de ProCoach

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website