Kickerprofs-tafelvoetbal-evenement-tafelvoetbaltoernooi-opstelling-400
Blog
Terug

Uw tafelvoetbalevent in een voetbalstadion

Bijna geen locatie voor een dergelijk evenement zo mooi als een voetbalstadion, waarmee u opzeker scoort

Kickerprofs geeft uitvoering aan tafelvoetbalevents voor bedrijven en instellingen. Bijna geen locatie voor een dergelijk evenement is zo mooi als een voetbalstadion waarmee u opzeker scoort bij uw relaties.

De sfeer tijdens een dergelijk event is uniek: een professioneel opgezet toernooi met Leonhart tafelvoetbaltafels, wedstrijdleiding, muziek, een mooie laagdrempelige activiteit met spanning en plezier.

Stap 1 - Individueel advies
Iedere aanvraag, elk event is verschillend en wordt samen met u doorgenomen. Het opzetten van een concept is afhankelijk van het beoogde doel van het event, aantal gasten, de tijdsspanne alsmede de grootte van de locatie. Het uiteindelijke voorstel is dan ook in samenspraak met u uitgewerkt.

Stap 2 - De setting
De eerste indruk die de gasten bij binnenkomst krijgen is belangrijk. De gehele omgeving, de opstelling van de tafelvoetbaltafels, tafelvoetbalverlichting en de techniek moeten een harmonieus geheel vormen.

Stap 3 - Professionele uitvoering
Professioneel materiaal wordt door ons ingezet; Leonhart tafelvoetbaltafels, hoogwaardige geluidsinstallatie en audio video. Branding van de tafelvoetbaltafels; aanbrengen van logo's, bedrijfskleuren en speciaal ontworpen creaties. Prijzen in de vorm van bekers, bokalen, medailles en oorkondes. Onze toernooibegeleiding en entertainment gedurende het event (hier komen leiding geven, ervaring en professionaliteit samen) dragen bij aan een ongedwongen en aangename sfeer.

Stap 4 - Gezamenlijk met tafelvoetbalprofs spelen
Na het toernooi is er gelegenheid voor de gasten met tafelvoetbalprofs te spelen, tafelvoetbaltrucs te zien en toelichting te krijgen over diverse technieken. Na dit gezamenlijk spelen komt uw meer dan geslaagde event tot een einde en zal de gasten nog lang bijblijven.

en dat alles in één hand....

 

 

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website