Kickerprofs-tafelvoetbal-evenement-tafelvoetbaltoernooi-opstelling-400
Blog
Terug

Specials bij Kickerprofs

Het aantal en model voetbaltafels bij Kickerprofs is uitgebreid, maar soms...

Zo ook die aanvraag die in het voorjaar bij ons binnen kwam. De desbetreffende klant van het eventbureau die de aanvraag plaatste had al eens een hele lange tafelvoetbaltafel gehuurd in Denemarken, maar met het oog op een event dat in oktober zou plaats vinden in Hotel Huis ter Duin in Noorwijk moest het er toch wel één worden die een maatje groter zou zijn. De website pagina waarop onze XL voetbaltafels staan, daar waren ze wel van gecharmeerd. Degelijke robuuste voetbaltafels en mooi afgewerkt, maar ja, "slechts" voor 22 spelers.

Door het modulaire systeem van onze voetbaltafels uit de XL lijn kun je in principe doorbouwen tot heel lang, maar afhankelijk van een aantal factoren is het de vraag of het inzetten van een XL voetbal in een bepaald formaat wel zin heeft. Vandaar dat wij ons op de website dan ook beperken tot een paar standaard maten. Zo is de XL12 voetbaltafel waar je met 6 tegen 6 op speelt een mooi formaat uit de XL lijn, en in no time staan er ook 12 personen aan de bak. Bij een 11 tegen 11 voetbaltafel ligt dat toch vaak ietsje anders, daar is het handig om een programma met begeleiding op in te zetten. Maar met wat doorvragen bij de klant komen we vaak bij het juiste model waarvan de klant dan achteraf geen spijt van heeft.

De tafelvoetbaltafel die uiteindelijk op het event in Huis ter Duin werd ingezet was een XL30 waar 2 teams van 15 personen tegelijk aan de bak gingen. Met het juiste spelprogramma werd de keuze van deze ruim 9 meter lange tafelvoetbaltafel een doorslaand succes.

 

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website