Kickerprofs-tafelvoetbal-evenement-tafelvoetbaltoernooi-opstelling-400
Blog
Terug

Glow in the Dark xl voetbaltafel

Oktober vorig jaar kregen wij de vraag of onze voetbaltafels ook konden worden ingezet tijdens een Glow in the Dark event. Nee is ook een antwoord, maar bij Kickerprofs alleen maar wanneer het echt niet anders kan. De enige ervaring die door ons persoonlijk ooit was opgedaan met Glow in the Dark was met indoor minigolf.

Hoe moeilijk kon het zijn om een voetbaltafel aan te passen dat hij zou oplichten in het donker onder UV licht. Voordat we een bevestigend antwoord gaven wilden toch wel even vooraf een klein testje doen op de zaak. De belijning en omkasting van de voetbaltafel moest natuurlijk oplichten, maar ook de balletjes waar onze tafelvoetballertjes tegenaan trappen moesten oplichten. Absoluut geen rocket science, maar het was ook weer niet de bedoeling dat deze balletjes voorzien van UV verf de randen en het speelveld van de voetbaltafel blijvend zouden voorzien van deze UV verf. 

Nadat het benodigde materiaal inclusief UV lamp binnenkwam werd een voetbaltafel en een balletje geprepareerd, licht uit, UV lamp aan en nadat onze tafelvoetballertjes een lekker potje in het donker hadden gespeeld konden we zeggen: test geslaagd, kom maar op met die opdracht. 

Die opdracht kwam dan ook en in december is onze L8 4 tegen 4 voetbaltafel succesvol ingezet tijdens een bedrijfsevent in Hoofddorp. De hele ruimte werd "uitgelicht" met enorme UV lampen en naast een uitermate tevreden klant van onze opdrachtgever hebben ook onze tafelvoetballertjes zich uitstekend geamuseerd in deze setting. Op naar de volgende!

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website