ga-messe-topspieler
Sitemap
Spelletjes personeelsfeest

Spelletjes tijdens uw personeelsfeest? Kies voor een tafelvoetbaltafel van Kickerprofs

​Spelletjes doen tijdens uw personeelsfeest? Zoekt u een originele en leuke activiteit? Zeg pokeren en darten gedag en kies voor een grote, professionele tafelvoetbaltafel van Kickerprofs. Kickerprofs is inmiddels een bekend begrip in Nederland en daarbuiten als het gaat om verhuur van tafelvoetbaltafels. Wij hebben een ruim en divers verhuurprogramma die uitermate geschikt zijn voor leuke spelletjes tijdens een personeelsfeest. Zowel in Nederland als in Duitsland en België zijn wij in te huren om leuke toernooien te organiseren. De tafelvoetbaltafels die wij daarvoor gebruiken zijn:

  • Robuust
  • Professioneel
  • Fraai
  • Degelijk

Naast personeelsfeesten zijn deze inzetbaar tijdens klantendagen, bedrijfsfeesten, beurzen, teambuilding activiteiten, openhuis of winkelcentrum promoties. Met deze originele activiteit maakt u er beslist een onvergetelijke dag/avond van.

Originele spelletjes tijdens een personeelsfeest

Originele spelletjes organiseren tijdens een personeelsfeest kunnen wij voor u doen. Want wat is een feest zonder een leuke activiteit? Of het nu gaat om één enkele tafelvoetbaltafel, een event waar 20 of meer tafelvoetbaltafels voor nodig zijn, een uit modules opgebouwde XXL tafelvoetbaltafel of de in eigen huis ontwikkelde TopspeedKicker, indien u op zoek bent u naar originele spelletjes tijdens uw personeelsfeest zijn wij u van dienst.

Spelletjes tijdens een personeelsfeest om uw gasten in beweging te brengen

Uw gasten in beweging brengen en werken aan teambuilding? Neem dan contact met ons op. Kickerprofs verzorgd zowel het transport als de plaatsing en het speelklaar maken van de tafelvoetbaltafels. Ook kunnen we de toernooien begeleiden. Ons team is als geen ander op de hoogte van de geldende regels en maakt er een hartstikke leuk spel van! Meer informatie over ons verhuurprogramma? Een extra grote tafelvoetbaltafel huren als leuk onderdeel van uw personeelsfeest? Voor spelletjes tijdens uw personeelsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Maak kennis met ons bedrijf via onze website of neem gerust contact op!

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties