ga-messe-topspieler
Sitemap
Bedrijfsfeesten

Kickerprofs organiseert voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, personeelsuitje of personeelsfeest een tafelvoetbaltoernooi

Kickerprofs organiseert voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, personeelsuitje, of personeelsfeest een tafelvoetbaltoernooi. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van tafelvoetbaltoernooien voor feesten en evenementen. Als u wilt zetten wij een heel tafelvoetbaltoernooi concept voor u op. Het is ook mogelijk om alleen een tafelvoetbaltafel te huren en de rest zelf te regelen. Maatwerk vinden we erg belangrijk, het concept moet bij uw evenement of feest passen. Wij zullen samen met u kijken wat het meest geschikte concept is. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Tafelvoetbaltoernooien voor bedrijfsfeesten

Wilt u iets originelers dan pokeren, paintballen, darten of een djembé workshop? Wat dacht u van een tafelvoetbaltoernooi? Het is een goede teambuildingsactiviteit voor u en uw collega’s. Het brengt collega’s op de achtergrond dichter naar elkaar toe. Bij ons kunt u verschillende soorten tafelvoetbaltafels huren, die ingezet kunnen worden voor bedrijfsactiviteiten in Nederland, België en Duitsland. Wilt u onze tafels huren? In het kennismakingsgesprek bespreken we of u zelf het toernooi wilt organiseren of dat wij de organisatie op ons nemen. Wij maken een passend voorstel voor u. Het is mogelijk om bij ons ook een audio- en/of video-installatie te huren. Tot slot, maak het bedrijfsfeest helemaal af met echte prijzen en/of oorkondes. Als u wenst kunnen we de tafelvoetbaltafels voorzien van reclame-uitingen zoals uw logo en bedrijfskleuren.

Iets extra’s voor uw bedrijfsfeest

Bent u uw bedrijfsfeest op eigen locatie aan het plannen en wilt u nog iets extra’s toevoegen? Kickerprofs is gespecialiseerd in verhuur van tafelvoetbaltafels en het organiseren van tafelvoetbaltoernooien. Wij maken uw bedrijfsfeest nog leuker met:

 • LED Deco voetballen
 • Professionele begeleiding van een top tafelvoetballer
 • Tafelvoetbaltafels
 • Tafelvoetbaltoernooien
 • Verlichting

De tafelvoetbaltafels worden op locatie geleverd door ons en speelklaar gemaakt. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Tafelvoetbaltafels huren voor een bedrijfsborrel

Is het weer tijd voor uw maandelijkse bedrijfsborrel? Wilt u deze keer eens wat anders organiseren dan alleen borrelen? Een tafelvoetbaltafel huren is de oplossing om een leuke activiteit te organiseren. Wij zijn hét adres voor het huren van één of meerdere tafels. Ook kunnen wij een totaalconcept bedenken voor een voetbaltoernooi voor u en uw collega’s. Denk bijvoorbeeld aan: Random D.Y.P! Uitermate geschikt voor een borrel waarbij er steeds spelers gewisseld moeten worden.

Heeft u wel eens van ‘Topspeedkicker’ gehoord? Dit is een spel waarbij de snelheid van een schot op het doel gemeten wordt door middel van een lichtscherm. De resultaten worden op een LED-scherm getoond waardoor ook andere mensen van de borrel kunnen meegenieten. Topspeedkicker is geschikt voor een bedrijfsborrel door de snelheid. Er kunnen namelijk veel mensen aan deelnemen. Wilt u variëren? U kunt ook kiezen om zo dicht mogelijk bij een vastgestelde schietsnelheid te komen. 

Tafelvoetballen is geschikt voor een bedrijfsuitje

Een tafelvoetbaltoernooi door Kickerprofs laten organiseren is eens een keer wat anders dan de standaard bedrijfsuitjes als paintballen, escaperoom of Segway rijden. Wij brengen de voetbaltafel(s) bij u op locatie en organiseren, indien wenselijk, het gehele toernooi. Het is mogelijk om uit één van onze standaard concepten te kiezen of we verrichten maatwerk. Elke aanvraag is immers anders. Uw wensen bespreken we tijdens een kennismaking. Het kennismakingsgesprek ziet er als volgt uit:

 • Kennismaking
 • Voorstel
 • Opbouw
 • Uitvoering

Tijdens de kennismaking bespreken we de invulling van uw bedrijfsuitje. Hierna kunnen we een passend voorstel maken. Bij Kickerprofs kunt u niet alleen terecht voor professionele voetbaltafels. Wij bieden ook andere materialen aan zoals hoogwaardige geluids- of video-installaties of prijzen in de vorm van bekers, bokalen, medailles en oorkondes.

Kies voor een origineel personeelsfeest en organiseer een tafelvoetbaltoernooi

Zit u in de organisatie van het aankomende personeelsfeest? Zoekt u originele ideeën om er een onvergetelijk personeelsfeest van te maken? Organiseer dan een tafelvoetbaltoernooi. Dit is:

 • Origineel
 • Leuk
 • Actief
 • Goed voor teambuilding

Kickerprofs is gespecialiseerd in het verhuren van tafelvoetbaltafels en het organiseren van toernooien. Wij verhuren tafelvoetbaltafels voor 8, 12 en 22 personen. U begrijpt, een goede samenwerking is van belang. Met een tafelvoetbaltoernooi heeft u een originele activiteit en versterkt u de samenwerking tussen collega’s onderling op een leuke en actieve manier.

Neem contact op met Kickerprofs om een spetterend feest of activiteit te organiseren

Omdat een tafelvoetbaltoernooi goed voor de onderlinge samenwerking is verhuren we voetbaltafels die geschikt zijn voor:

 • 8 personen
 • 12 personen
 • 22 personen

Welke u ook kiest voor uw feest of evenement, al onze voetbaltafels worden in perfecte staat, op afgesproken locatie, dag en tijdstip, geleverd. Ter plaatse worden de voetbaltafels opgebouwd, schoongemaakt, geolied en uitgelijnd. Vanzelfsprekend komen we de tafelvoetbaltafels ook weer ophalen. Het maakt voor ons niet uit of uw feest voor 30 of 200 personen is, bij ons is alles mogelijk.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor tafelvoetbaltafels, we verhuren ook de volgende producten om uw evenement compleet te maken:

 • Topspeedkicker
 • Tafelvoetbaltafel verlichting
 • LED Deco voetballen
 • Branding van tafelvoetbaltafels

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in het organiseren van een tafelvoetbaltoernooi? Neem dan contact met ons op en we plannen graag een kennismakingsgesprek met u in. Wij luisteren naar uw wensen en kijken of we daar een gepast concept bij hebben of dat er maatwerk nodig is. Aan de hand van uw ideeën en wensen in combinatie met onze pakketten en middelen maken we een geschikt voorstel. Bel of app naar 06 20 34 50 99 of stuur een email naar info@kickerprofs.nl. Wij raden u aan om tijdig te reserveren zodat u zeker bent van beschikbaarheid. Is het op uw gewenste moment niet mogelijk? Neem dan contact op met Anita Houben via het 06 nummer. Wij kijken graag alsnog met u mee of we iets voor u kunnen betekenen.   

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Bedrijfsfeesten

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website