Kickerprofs-tafelvoetbal-evenement-tafelvoetbaltoernooi-opstelling-400
Blog
Terug

Beursdeelname en dan?

De beslissing deel te nemen aan een vakbeurs is genomen, nu nog de invulling daarvan

Bedrijven kiezen voor eigen standbouw danwel voor uniforme standbouw die bij de beursorganisatie kan worden afgenomen. Het budget geeft de grenzen aan hoe klein of groot men wil en kan uitpakken op de beurs, maar hoe dan ook, iedereen wil traffic genereren naar zijn/haar stand. Waarom zou je er anders staan?

Dit betekent natuurlijk een goede professioneel ogende stand met, ook niet onbelangrijk, een prettige en goed gemotiveerde standbemanning. Heb je een stand van 3 of 6 m2 met wandjes, spotjes en een frieslijst, laat dat reclamezeil dat normaliter aan de steiger hangt dan gewoon op de zaak achter en laat wat maken. Je stand moet energie uitstralen, en een pro-actieve vrolijke standbemannig heeft daar een belangrijke rol in.

Wat zeker bijdraagt tot een beetje "reuring" op de stand is activiteiten ontplooien die de beursbezoekers naar je stand trekken, en hier komt de TopSpeedKicker van Kickerprofs om de hoek kijken.

De TopSpeedKicker neemt niet veel ruimte in beslag, leent zich er uitermate voor om te branden, en helpt in een ongedwongen sportieve sfeer mee om leads te verzamelen. Er kan ook nog een ranking worden bijgehouden zodat er een leuk dagprijsje kan worden weggegeven.

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website