ga-messe-topspieler
Sitemap
Winkelcentrum promotie

Wat is een geschikte activiteit voor winkelcentrum promotie?

Wilt u een leuke activiteit voor uw winkelcentrum promotie? Heeft u iets te vieren? Huur tafelvoetbaltafels van Kickerprofs voor uw winkelcentrum promotie. Het is voor winkelcentra belangrijk om zoveel mogelijk bezoekers uit de regio te trekken. Speciaal voor dit doel zetten we tafelvoetbaltafels in. Het is een leuke activiteit, voor zowel jong als oud. Het zorgt voor een levendige sfeer en een activiteit waar mensen op afkomen. Als uw winkelcentrum beter bezocht wordt door bezoekers, blijven winkeliers langer in het winkelcentrum. Maar hoe realiseert u dit? Hoe krijgt u meer bezoekers? Winkelcentrum promotie is een belangrijk onderdeel. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden. Een leuke activiteit is hier één van! Wij weten dat als geen ander in te vullen. Door onze ervaring in het organiseren van leuke evenementen met tafelvoetbaltafels kunnen we ons onderscheiden van de rest. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? In het kennismakingsgesprek bespreken we wat uw wensen zijn en bekijken we de mogelijkheden. Transport, het plaatsen van materiaal en het organiseren van het toernooi wordt compleet door ons verzorgd.  

Waarom tafelvoetbal als promotie?

Een winkelcentrum is een plaats waar jong en oud komen shoppen. Wilt u meer bezoekers naar uw winkelcentrum trekken? Door een leuke activiteit aan te kondigen zorgt u voor positieve reclame en trekt u extra bezoekers. Huurt u Kickerprofs in voor winkelcentrum promotie zorgen we voor:

  • Een positieve beleving
  • Meer aandacht
  • Meer bezoekers
  • Meer omzet
  • Naamsbekendheid

Wij beschikken over verschillende tafelvoetbaltafels die handig ingezet kunnen worden. Bij ons kunt u de standaard tafelvoetbaltafel huren voor vier personen, maar ook de  XXL Tafelvoetbaltafel. Aan deze tafel kunnen 8, 12, 16 of 22 personen tegelijkertijd spelen.

Meer bezoekers in uw winkelcentrum?

Wilt u graag meer bezoekers krijgen? Wilt u meer naamsbekendheid in de omgeving? Of wilt u een positiever imago? Wij kunnen daarvoor zorgen met winkelcentrum promotie. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 06 20 34 50 99 of stuur een email naar info@kickerprofs.nl. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Wat is een geschikte activiteit voor winkelcentrum promotie?
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Winkelcentrum promotie

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website