ga-messe-topspieler
Sitemap
Zeewolde

Top bedrijfsfeest in de buurt van Zeewolde met een sportieve setting? Kickerprofs draagt daar graag aan bij!

Top bedrijfsfeest organiseren Zeewolde? Daar hoort een spetterende activiteit bij! Kickerprofs maakt van uw bedrijfsfeest een top bedrijfsfeest! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verhuren van professionele tafelvoetbaltafels en het begeleiden van toernooien op een leuke manier. In de afgelopen jaren hebben wij vele bedrijfsfeesten, beurzen en andere evenementen Zeewolde en omgeving mogen voorzien van tafelvoetbaltafels. Onze ervaring is dat tafelvoetbaltafels tijdens evenementen al snel alle aandacht krijgen. De een neemt actief deel, de ander kijkt toe en de ander motiveert. Een tafelvoetbaltoernooi kan overal gemakkelijk ingezet worden. Het is een leuk, actief en een origineel spel waarbij er tevens wordt gewerkt aan teambuilding. Kortom: uitermate geschikt wanneer u meer wilt dan dansen tijdens een top bedrijfsfeest!

Top bedrijfsfeest met een tafelvoetbaltoernooi

Bij een top bedrijfsfeest hoort een tafelvoetbaltoernooi. Niet blackjacken, darten of pokeren, maar werken aan teambuilding en actief deelnemen aan een leuke activiteit? Er zijn events die men geslaagd kan noemen, maar ook die met recht de naam evenement mogen dragen zoals onze tafelvoetbalevents voor bedrijven. Ons team organiseert graag tafelvoetbaltoernooien Zeewolde en de rest van Nederland en levert de daarbij behorende benodigdheden zoals:

Indien wenselijk kunnen we de tafelvoetbaltafels bestickeren met uw bedrijfslogo. Het geheel wrappen van een voetbaltafel is eveneens mogelijk. Bekijk de website voor meer informatie.

Top bedrijfsfeest waar uw collega’s aan terugdenken

Een top bedrijfsfeest organiseren waar uw collega’s aan terug denken? Dat wilt u toch ook? Graag dragen wij daar aan bij! Wij vullen in samenspraak met u de details in voor uw tafelvoetbaltoernooi en nemen de voorbereiding, uitvoering en begeleiding uit handen. Op deze wijze heeft u zelf nergens omkijken naar en kan uw team genieten van dit leuke spel. Meer informatie over onze tafels, prijzen en/of diensten? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op. Wij zorgen voor een sportieve setting tijdens uw top bedrijfsfeest Zeewolde.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties