ga-messe-topspieler
Sitemap
Top bedrijfsfeest

Een top bedrijfsfeest organiseren doe je zo

Een top bedrijfsfeest. Dat wil iedereen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijfsfeest een topper wordt? Een waar volgend jaar nog steeds aan teruggedacht wordt? Kickerprofs heeft menig bedrijfsfeest mogen meemaken en heeft de belangrijkste tips op een rij gezet:

  1. Wilt u een thema hangen aan het bedrijfsfeest? Bedenk die dan eerst. Want veel keuzes hangen hier vanaf. Misschien is het thema wel "100" omdat de 100ste locatie is opengegaan, of kies een klassieker uit: Hawaï, winterwonderland, piratenfeest enzovoorts.
  2. Zorg voor een goede locatie: bereikbaar, groot genoeg en passend bij het thema
  3. Zorg dat u de datum ver van te voren communiceert, zo heeft u de kans dat de meeste collega's aanwezig zijn.
  4. Zorg voor een goede catering: hapjes, drankjes (ook alcoholvrij! Er lopen ook zeker een Bob's rond op het feest!) en feestende mensen hebben honger.
  5. Wie regelt de muziek? Heeft u een DJ in de dop op de verkoopafdeling zitten? Of laat u de feestlocatie dit regelen?
  6. Zorg voor een een goede activiteit op uw bedrijfsfeest. Naast dansen, eten en drinken, is een bedrijfsfeest pas een knaller met een leuke activiteit.

Bij de laatste stap voor een top bedrijfsfeest komt Kickerpofs in beeld. Wij bieden namelijk een van dé top activiteiten voor uw feest: tafelvoetbal.

Een top bedrijfsfeest is pas compleet met tafelvoetbal

Uw bedrijfsfeest wordt natuurlijk een Top bedrijfsfeest! Maar hoe? Hoe zorgt u voor sfeer, competitie en groepsgevoel? Een bedrijfsfeest is niet compleet zonder een spelletje en zonder lachende mensen. Met de tafelvoetbaltafels van Kickerprofs heeft u een mooie ijsbreker voor het feest. Laat uw collega's de (vriendschappelijke) strijd aan gaan met elkaar. Laat de onofficiële teambuilding maar beginnen. Wie van uw collega's blijkt een mooie rechtste trap te hebben? Wie is dé verdediger van de avond?

Met de professionele tafelvoetbaltafels van Kickerprofs, kan het bedrijfsfeest beginnen. Wij hebben verschillende soorten professionele tafelvoetbaltafels voor meerdere personen en meerdere groepen klaar staan voor uw bedrijfsfeest. Naast losse verhuur kunnen wij toernooien begeleiden. Een leuke activiteit naast eten, drinken en dansen om er een top bedrijfsfeest van te maken? Kies dan voor dit leuke, originele maar toch bekende en actieve spel. Een tafelvoetbaltoernooi kan overal gemakkelijk ingezet worden. Wij zorgen voor levering in heel Nederland, België en Duitsland. Indien wenselijk kunnen we ook bijbehorende accessoires leveren zoals:

Uw top bedrijfsfeest start bij de tafelvoetbaltafel

Top bedrijfsfeest organiseren? Ons team organiseert graag tafelvoetbaltoernooien tijdens evenementen, beurzen en bedrijfsfeesten. Met onze jarenlange ervaring in evenementenorganisatie maken wij elk bedrijfsevent tot een unieke belevenis die uw gasten nog lang zal bijblijven. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor de invulling. Meer informatie over onze tafels, prijzen en/of diensten? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties