ga-messe-topspieler
Sitemap
Vianen

Organiseer een teambuilding dag met Kickerprofs!

Het is soms lastig te bedenken wat er georganiseerd kan worden om een geschikte teambuilding dag te organiseren. Kickerprofs kan u helpen! Wij organiseren teambuilding evenementen, ook bij u in Vianen!

Kickerprofs is gespecialiseerd in het verhuren van verschillende tafelvoetbaltafels. Kickerprofs heeft de grootste diversiteit aan huur voetbaltafels en verzorgt in Vianen en de rest van Nederland, België en Duitsland het transport en plaatsing op locatie van de voetbaltafels.

Kickerprofs tafelvoetbalevents, de onbetwiste kampioen van het ultieme plezier

Het doel van het organiseren van deze teambuilding dagen is uw team succesvoller te laten functioneren. Hierbij ligt de nadruk op het spel, genieten en het samenwerken. Door middel van tafelvoetbal event in Vianen kunt u de teambuilding van uw collega’s grondig aanpakken. Het doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen en groepsdynamiek te creëren. Het werken in teams staat centraal tijdens het evenement. Uw team wordt ingedeeld in verschillende groepen. Samen moeten zij zorgen voor de beste score. Wilt u ook graag een leuke teambuilding dag organiseren? Dan bent u bij Kickerpofs aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en om uw wensen te bespreken.

Het organiseren van teambuilding dagen is een belangrijke activiteit van Kickerprofs. Wij kunnen u van dienst zijn met het volgende:

  • Tafelvoetbaltafel verhuur
  • XXL-tafelvoetbaltafel
  • Topspeedkicker
  • Het organiseren van een tafelvoetbaltoernooi

Heeft u al Interesse om voetbaltafels te huren bij Kickerprofs?

Kickerprofs heeft meerdere professionele voetbaltafels op voorraad. Met deze tafels kunt u eenvoudig een volwaardig tafelvoetbal toernooi in Vianen en omgeving opzetten. Deze zijn echte blikvangers tijdens evenementen in Vianen. Indien wenselijk kunt u een tafelvoetbal huren met:

  • Schermen
  • Muziek
  • Commentator
  • Reclame
  • Shirts
  • Manshoge LED voetballen

Als u leuke teambuilding activiteiten wilt organiseren bent u bij Kickerprofs aan het juiste adres. Hebben wij al uw interesse gewekt? Met een groot assortiment voetbaltafels vindt u bij ons altijd een voetbaltafel die bij uw evenement past. Neem snel contact op om uw teambuilding dag te laten slagen!

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties