ga-messe-topspieler
Sitemap
Hoek van Holland

Teambuilding dag organiseren met tafelvoetbal van Kickerprofs in de buurt van Hoek van Holland

Een leuke activiteit organiseren in de buurt van Hoek van Holland om aan teambuilding te werken? Is de motivatie van uw team soms laag? Of zijn er bepaalde conflicten in het team? Wilt u daarom iets organiseren voor teambuilding? Bekijk dan eens de website van Kickerprofs. Kickerprofs is gespecialiseerd in het verhuren van verschillende tafelvoetbaltafels. Kickerprofs heeft de grootste diversiteit aan huur voetbaltafels en verzorgt in de buurt van Hoek van Holland en de rest van Nederland, België en Duitsland het transport en plaatsing op locatie van de voetbaltafels. Speciaal voor het organiseren van teambuilding dagen zijn onze tafelvoetbaltafels inzetbaar. Door middel van tafelvoetbal kunt u het denkvermogen en de vaardigheden van uw collega’s testen. Daarnaast staat het werken in teams centraal. Uw team wordt ingedeeld in verschillende groepen. Samen moeten zij zorgen voor de beste score. Wilt u ook graag een leuke teambuilding dag organiseren? Geen saaie theorie dagen maar een actief spel spelen? Neem dan contact op met Kickerprofs om uw wensen te bespreken.

Teambuilding dag organiseren met tafelvoetbal

Is het weer tijd om een teambuilding dag te organiseren? Wilt u dit jaar graag iets actiefs gaan doen op locatie? Kies dan voor het huren van tafelvoetbaltafels van Kickerprofs in de buurt van Hoek van Holland. Kickerprofs verhuurt verschillende soorten tafelvoetbaltafels voor evenementen, beurzen en teambuilding dagen. Onze voetbaltafels zijn van het kwaliteitsmerk Original Leonhart dat sinds1949 bestaat. Het is een wereldwijd gebruikte toernooitafel welke tevens wordt ingezet als trainingstafel door de professionele topspelers. Als u een teambuilding dag gaat organiseren zetten wij graag onze hoogwaardige tafelvoetbaltafels in. De tafelvoetbaltafels zien er strak uit. Wanneer u één of meerdere tafelvoetbaltafels wilt inhuren voor het organiseren van een team building activiteit adviseren wij u graag.

Teambuilding activiteiten organiseren?

Als u leuke teambuilding activiteiten wilt organiseren bent u bij Kickerprofs aan het juiste adres. Kickerprofs organiseert teambuilding dagen waarbij uw collega’s meedoen aan tafelvoetbal spellen. Het doel van het organiseren van deze teambuilding dagen is uw team succesvoller te laten functioneren. Hierbij ligt de nadruk op het spel, genieten en het samenwerken. Kickerprofs heeft een zeer ruim en divers verhuurprogramma aan tafelvoetbaltafels ter beschikking voor uw evenement in de buurt van Hoek van Holland en de rest van Nederland, België of Duitsland. Of het nu gaat om één enkele tafelvoetbaltafel, een event waar 20 of meer tafelvoetbaltafels voor nodig zijn, wij staan voor u klaar.

Teambuilding organiseren met Kickerprofs

Het organiseren van teambuilding dagen in de buurt van Hoek van Holland en omgeving is een belangrijke activiteit van Kickerprofs. Wij kunnen u van dienst zijn met het volgende:

Meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een teambuilding dag met tafelvoetbaltafels? Neem gerust contact met ons op. Bekijk ook activiteiten van bedrijven die u voor zijn gegaan op Facebook.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties