ga-messe-topspieler
Sitemap
Heerhugowaard

Scoor punten met een teambuilding dag verzorgt door Kickerprofs

Op zoek naar leuke en originele teambuilding dag in Heerhugowaard? Doe verschillende teambuilding ideeën op met een tafelvoetbaltafel! Teambuilding is een term die veel gebruikt wordt in het bedrijfsleven. Het doel van het organiseren van deze teambuilding dagen is om uw team succesvoller te laten functioneren. Bestaat uw team uit een groep verschillende individuen? Wilt u graag een goed samenwerkend team neerzetten? Dan is een teambuilding dag beslist een aanrader. Met een teambuilding dag werkt u op een leuke manier aan het samenwerken. Hierbij ligt de nadruk op het spel, genieten en het samenwerken. Door middel van een tafelvoetbal event in Heerhugowaard kunt u de teambuilding van uw collega’s grondig aanpakken. Het doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen en groepsdynamiek te creëren. Het werken in teams staat centraal.

Kickerprofs kan met tafelvoetbaltafels leuke en verassende activiteiten organiseren. Graag organiseren wij een teambuilding dag in Heerhugowaard met een leuk programma. Bij Kickerprofs kunt u terecht voor:

  • Tafelvoetbaltafels
  • Verhuur
  • Evenementen
  • Entertainment
  • Workshops

Uiteraard worden van tevoren al uw wensen besproken. Bij Kickerprofs bent u aan het juiste adres om uw teambuilding dag te laten slagen!

Topspeedkicker het spel voor bij uw teambuilding dag in Heerhugowaard

De robuuste topspeedkicker houdt de ranking bij! Dit is een spel waarbij de snelheid van een schot op doel gemeten wordt door middel van een lichtscherm. Doordat de resultaten op een LED-scherm getoond worden kunnen ook de andere collega’s meegenieten. Dit spel is geschikt voor een teambuilding dag door de snelheid. Veel collega’s kunnen namelijk deelnemen. Als variant kan er ook voor gekozen worden om zo dicht mogelijk bij een vaste gestelde schietsnelheid te komen.

Steeds weer slagen wij in leuke teambuilding dagen door onze tafelvoetbaltafels in te zetten. Wilt u hier ook van genieten? Bent u benieuwd of de door u gewenste tafelvoetbaltafels beschikbaar zijn? Vul dan ons contactformulier in of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties