ga-messe-topspieler
Sitemap
Deventer

Bedrijfsuitje waarbij er wordt gewerkt teambuilding? Kickerprofs organiseert een spannend en leuk tafelvoetbaltoernooi met alle benodigdheden in de buurt van Deventer en omgeving.

Bedrijfsuitje in de buurt van Deventer en werken aan teambuilding? Ontspanning en teambuilding combineren met leuke activiteiten tijdens een bedrijfsuitje? Daar kan Kickerprofs u bij helpen! Kickerprofs wilde iets anders dan paintballen, escaperoom, GPS biken of vliegeren op het strand. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het verhuren van tafelvoetbaltafels en het organiseren van spannende, leerzame en leuke tafelvoetbaltoernooien in de buurt van Deventer en omgeving. Kickerprofs heeft een zeer ruim en divers verhuurprogramma aan tafelvoetbaltafels die op verschillende locaties in binnen en buitenland geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij dit uitbreiden met: verlichting, topspeedkicker en begeleiding. Of wat dacht u van een tafelvoetbaltoernooi als bedrijfsuitje dat geleid wordt door een prof tafelvoetballer. Hij weet als geen ander hoe er het beste gewerkt kan worden aan teambuilding en richt dit op een leuke manier in. Alles om u en uw collega’s een leuk en ontspannen uitje te verzorgen!

Tafelvoetbal als bedrijfsuitje is perfect voor teambuilding

Tafelvoetbal als bedrijfsuitje is perfect voor teambuilding. Ontspannen bezig zijn, overleggen over samenwerking en samen streven naar het gewenste resultaat: winnen. Met tafelvoetbal als bedrijfsuitje wordt er op een speelse manier gewerkt aan teambuilding. Uw team bevind zich in een sportieve setting. Een sterk saamhorigheidsgevoel dat als maar toeneemt naarmate het toernooi verloopt. Geen standaard uitjesprogramma? Een bedrijfsuitje met een WOW factor? Kickerprofs verzorgt dit graag in de buurt van Deventer en de rest van ons land.

Maatwerk bedrijfsuitje voor teambuilding

Een tafelvoetbalevent organiseren in de buurt van Deventer als bedrijfsuitje waarbij er gewerkt wordt aan teambuilding? Kickerprofs ondersteund en begeleidt u in alle fasen dat een dergelijk professioneel tafelvoetbalevent vereist. Iedere aanvraag is maatwerk en wordt tot in de puntjes in samenspraak met u uitgewerkt. Iets anders als een bedrijfsuitje organiseren? Wij verhuren tafelvoetbaltafels voor:

En nog veel meer. Neem contact op via onze website. Graag laten wij u kennis maken met ons bedrijf, ons team en onze tafelvoetbaltafels.

Neem contact op

Bedrijfsuitje waarbij er wordt gewerkt teambuilding? Kickerprofs organiseert een spannend en leuk tafelvoetbaltoernooi met alle benodigdheden in de buurt van Deventer en omgeving.
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Stel uw vraag

Teambuilding bedrijfsuitje | Deventer

Volg ons op:

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl

Referenties

Doorzoek de website