ga-messe-topspieler
Sitemap
Dordrecht

Kickerprofs organiseert tafelvoetbaltoernooien als teambuilding activiteit in Dordrecht

Wat is een leuke teambuilding activiteit? Iets anders doen dit jaar? Laat dan een tafelvoetbaltoernooi organiseren door Kickerprofs in de buurt van Dordrecht. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring in het organiseren van tafelvoetbaltoernooien en het verhuren van voetbaltafels. Tafelvoetbal is een activiteit dat ongeacht geslacht of leeftijd leuk is! Het is een actieve activiteit waarbij samenwerken centraal staat. Perfect om uw team te binden. Om te winnen van de tegenstander is goede communicatie en samenwerking van belang. Zonder deze twee dingen kunt u niet winnen. Maakt u van het tafelvoetbalspel echt een toernooi? Grote kans dat iedereen fanatiek wordt en wil winnen. Op deze manier leren ze elkaar op een andere manier kennen. De samenwerking wordt daardoor extra bevorderd en dit alles in een ongedwongen en plezierige sfeer. Als u kiest voor een tafelvoetbaltoernooi als teambuilding activiteit wordt er gewerkt aan:

  • Communicatie
  • Samenwerking
  • Plezier
  • Versterken van de onderlinge band

Wilt u een originele activiteit voor uw teambuilding dag? Denk dan eens aan het huren van een tafelvoetbaltafel en organiseer een tafelvoetbaltoernooi. Leuk, actief, samen en spannend!

Hoe gaan we te werk met het organiseren van een teambuilding dag?

Als u kiest voor Kickerprofs bent u verzekerd van een dag vol plezier én waarbij de onderlinge band van het team wordt versterkt. Wilt u dat we uw hele teambuilding dag organiseren? Dat kan. In het kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen, organisatie, aantal personen, wat u belangrijk vindt, welke tafelvoetbaltafels u wilt en wat voor soort tafelvoetbaltoernooi. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende voetbaltafels. Wij hebben de standaard twee tegen twee tafelvoetbaltafels, maar ook tafels waar 8, 12, 16 of 22 personen tegelijkertijd kunnen spelen. U heeft bij ons ook de keuze uit verschillende toernooi concepten. Welk concept voor uw team geschikt is, hangt onder andere van de grootte van het team af. Is er geen tafelvoetbalconcept wat bij uw team of situatie past? Geen probleem, we vinden het belangrijk dat iedereen een passend concept krijgt. Daarom bieden we maatwerk aan. Wij zullen een tafelvoetbaltoernooi samenstellen wat voor u en uw team werkt. Als deze dingen duidelijk zijn komt de uitvoering op de dag zelf ter sprake. Hoe wilt u dat we begeleiding bieden?

Extra mogelijkheid bij een bedrijfsuitje

Organiseert u een bedrijfsuitje? Wilt u nog iets extra’s aan uw tafelvoetbaltoernooi geven? Laat dit dan begeleiden door een bekende en professionele tafelvoetballer. Hij weet als geen ander hoe belangrijk samenwerking is en komt op een enthousiaste manier vertellen over teambuilding. Na afloop is het uiteraard mogelijk om een potje te tafelvoetballen tegen hem. Durft u die uitdaging aan? Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een offerte bij ons aan. Stuur een email naar info@kickerprofs.nl.   

Wat is een origineel idee voor teambuilding?

Wilt u eens een origineler idee voor uw teambuilding dag dan paintballen, escaperoom of een puzzeltocht door een stad? Ooit gedacht aan tafelvoetbal? Ook geschikt voor grote groepen. Bij ons kunt u meer dan de standaard twee tegen twee voetbaltafel huren. Wij hebben een speciale XXXL tafelvoetbal. Het is mogelijk om daar tot 22 personen tegelijkertijd ,ee te spelen. Het is een echte eyecatcher en geschikt voor grote teams. Bent u benieuwd naar onze voetbaltafels? Kijk dan eens op onze website naar foto’s. Kickerprofs organiseert niet alleen teambuilding activiteiten, maar we staan ook op:

  • Beurzen
  • Evenementen
  • Personeelsfeesten
  • Workshops

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, onze tafels of wilt u graag een afspraak met ons inplannen? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06 20 34 50 99 of een email sturen naar info@kickerprofs.nl. Wij raden aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor teleurstellingen komt te staan. Is de dag die in uw hoofd had niet mogelijk? Neem dan contact op met Anita Houben. Wij kijken of we u een ander passend aanbod kunnen doen.

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties