ga-messe-topspieler
Sitemap
Tafelvoetbalverhuur

Tafelvoetbalverhuur voor een leuke dag en meer teambuilding

Veel mensen hebben er een positieve associatie mee: een tafelvoetbaltafel. Wie heeft het niet eens gedaan. Wat is er dan leuker om voor uw evenement of leuke dag een tafelvoetbaltafel te huren? Een potje tafelvoetbal zorgt voor plezier en tegelijkertijd kan het ook een teamverband verbeteren. Je hebt namelijk een gezamenlijk doel: winnen. Kickerprofs verzorgt tafelvoetbalverhuur op diverse locaties.

Kickerprofs is een onderscheidend verhuurbedrijf dat mensen graag onvergetelijke dagen bezorgd! Met tafelvoetbalverhuur zorgen wij dat verschillende groepen mensen leuke activiteiten kunnen doen en tegelijkertijd heerlijk kunnen ontspannen. De tafels die u huurt bij Kickerprofs zijn van hoge kwaliteit en van professionele merken. Wij verhuren standaardtafels voor 4 personen. Daarnaast beschikt Kickerprofs ook over zogenoemde XXL-tafelvoetbaltafels. Deze tafels kunnen gebruikt worden met 8 personen tot 22 personen tegelijkertijd.

Waar worden de tafelvoetbaltafels verhuurt?

Kickerprofs verhuurt haar tafelvoetbaltafels voor alle denkbare evenementen of gewoon voor een leuke activiteit bij u thuis! Daarnaast leveren wij onze tafels onder andere op beurzen, in bedrijfdsrestaurants en in kantines. Tafelvoetbalverhuur door Kickerprofs kan overal ingezet worden.

Tafelvoetbalverhuur all-in service

Kickerprofs werkt met een team dat u voorziet van goede service, flexibiliteit en veiligheid. Wenst u tafelvoetbalverhuur op locatie? Wij regelen dit van A tot Z. Wij verzorgen zowel het opbouwen als het afbouwen van de tafels. Zo bent u ervan verzekert dat u er geen omkijken naar heeft op de dag zelf. Tafelvoetbalverhuur bij Kickerprofs is een all-in service.

Op het gebied van tafelvoetbalverhuur zijn wij uw aangewezen partner. Graag bezorgen wij u een leuke dag. Persoonlijk kennis maken kan altijd. Maak gerust een afspraak, bij Kickerprofs bent u van harte welkom aan de Kruisstraat 48 te Lage Zwaluwe. Koffie en thee staan niet klaar, maar zetten we vers.

Wilt u eerst graag meer informatie ontvangen? Wanneer u contact met ons opneemt vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Maak a.u.b. uw keuze:

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Laat uw reactie achter
Volg ons op:
Footer aanmelden tekst

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up to date met nieuws, wetens- waardigheden en gebruiker ervaringen

Aanmelden

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Bewijs van service tekst footer

Privacyverklaring

Naast onze privacyverklaring treft u hier tevens informatie aan over onze werkwijze en bewijs van service

Lees meer

Kickerprofs logo
Kickerprofs
Footer contactgegevens

Contactgegevens

Bezoekadres (op afspraak) Kruisstraat 48 Lage ZwaluweKruisstraat 48
4926 AH Lage Zwaluwe
  
Bel ons op 06 - 20 34 50 9906 - 20 34 50 99
Mail ons op info@kickerprofs.nlinfo@kickerprofs.nl
Kickerprofs logo
Kickerprofs

Referenties